Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανέβηκε ήδη στη μοτοσυκλέτα του ο Rossi!

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανέβηκε ήδη στη μοτοσυκλέτα του ο Rossi!

NEWSMOTO

Ανέβηκε ήδη στη μοτοσυκλέτα του ο Rossi!

NEWSMOTO

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αλλά ο Valentino Rossi ανέβηκε για πρώτη φορά στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα του μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας enduro στις 31 Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο Ιταλός αναβάτης που υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί του πόδι, υποβλήθηκε την επόμενη ημέρα σε επέμβαση και 24 ώρες μετά πήγε σπίτι του για να αναρρώσει. Όμως προφανώς δεν μπορεί να κάτσει στα αυγά του!

Έχοντας ως μεγάλο στόχο την επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ, στο Gran Premio Movistar de Aragón που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στην πίστα του Misano για να δοκιμάσει να ανέβει στη Yamaha YZF-R1M.

Advertisement
Advertisement

Ο «Γιατρός» πρόλαβε να κάνει μερικούς γύρους στο σιρκουί που φέρει το όνομα του αείμνηστους Marco Simoncelli προτού η βροχή διακόψει την προσπάθεια αξιολόγησης της κατάστασης του ποδιού του. Θα δοκιμάσει λοιπόν ξανά, με το deadline να πλησιάζει.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής καλείται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου, να έχει αποφασίσει αν θα είναι σε θέση να λάβει μέρος στο MotoGP της Αραγονίας.

Rossi-COTA17-d640

Advertisement

Πρέπει να σημειώσουμε πως το 2010, όταν είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό μετά από πτώση στις ελεύθερες δοκιμές του MotoGP του Μουτζέλο, είχε επιστρέψει μετά από 41 ημέρες. Αν κάνει το θαύμα, αυτή τη φορά θα έχει επιστρέψει σε 23!