Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αναβλήθηκε ο αγώνας ταχύτητας της 26ης Μαρτίου

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβλήθηκε ο αγώνας ταχύτητας της 26ης Μαρτίου

ΑΓΩΝΕΣ

Αναβλήθηκε ο αγώνας ταχύτητας της 26ης Μαρτίου

ΑΓΩΝΕΣ

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ομοσπονδίας εξετάστηκαν και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων διάφορα τεχνικά θέματα τα οποία κατατέθηκαν στην επιτροπή μέσω επιστολών από ενδιαφερόμενους για διάφορους θεσμούς και ήδη αγώνων.

Advertisement
Advertisement

Όπως ενημερωθήκαμε μέσω σχετικής ανακοίνωσης, αποφασίστηκαν τα εξής:

– Οι Τεχνικοί Κανονισμοί που είχαν δημοσιευτεί από τις αρχές του 2015 και τέθηκαν σε ισχύ από 01/01/2016 με διάρκεια 2 έτη σύμφωνα με την Εγκύκλιο 11, θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι το τέλος του 2017.  Η ΕΠΑ θα εξετάσει τα δεδομένα και θα ανακοινώσει το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου τις αποφάσεις της για πιθανές αλλαγές που θα ισχύσουν από 01/01/2018.

– Τα ελαστικά των ιστορικών αυτοκινήτων αποφασίστηκε να είναι ελεύθερα μόνο ως προς τον τύπο τους, ενώ θα ισχύει η homologation σε ότι αφορά τις διαστάσεις τους.

Advertisement
Advertisement

– Ο αγώνας Ταχύτητας της 26ης Μαρτίου αναβάλλεται. Γίνονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η πίστα των Σερρών προκειμένου να φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017 στις 23-24 Ιουνίου. Στον αγώνα αυτόν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά η κατηγορία του Ενιαίου ΣΟΑΑ. Παράλληλα, η ΟΜΑΕ μελετά τους όρους και τις δυνατότητες παροχών στους συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα και θα προβεί σύντομα σε σχετική ανακοίνωση.