Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του DS7 Crossback (τιμές)

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του DS7 Crossback (τιμές)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του DS7 Crossback (τιμές)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο πολυτελές αυτοκίνητο της DS – της πολυτελούς μάρκας της Citroen– που πρωτοεμφανίστηκε με το νέο Πρόεδρο της Γαλλίας, είναι γεγονός.  

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι υποψήφιοι πελάτες που επιθυμούν από τώρα να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το νέο και εξαιρετικό DS7 Crossback της Citroen DS στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα έχουν όπως μάθαμε το προνόμιο, να παραγγείλουν την αποκλειστική πολυτελέστατη και περιορισμένη έκδοση La Premiere Limited.Η γαλλική premium μάρκα άνοιξε τη λίστα παραγγελιών για την αρχική έκδοση του πολυαναμενόμενου DS7 Crossback, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα είτε να κάνουν online παραγγελία, είτε να επισκεφτούν μια έκθεση DS.

Το DS7 Crossback La Premiere θα διατίθεται σε τρία εξωτερικά χρώματα. Cumulus Grey μεταλλικό, Pearl White ή Perla Nera Black, με μια αντίθεση με την Art Rubis Nappa δερμάτινη ταπετσαρία στο εσωτερικό το οποίο υιοθετεί πολύ προσεγμένες ραφές.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει επίσης ζάντες αλουμινίου σε στιλπνό μαύρο κράμα αλουμινίου με διάσταση 20 ιντσών. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δύο ψηφιακές οθόνες 12 ιντσών για την ψυχαγωγία και τη συστοιχία οργάνων, ενεργούς προβολείς LED, ενεργό σύστημα ελέγχου ταχύτητας με σύστημα υποβοήθησης οδήγησης, Night Vision, αλλά και τη νέα ενεργή ανάρτηση της εταιρείας, η οποία χρησιμοποιεί μια κάμερα για την πρόβλεψη προσκρούσεων και τη σάρωση του οδοστρώματος (σκανάρισμα), προκειμένου να βελτιστοποιηθούν τα επίπεδα άνεσης.

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα είτε να επιλέξουν τον βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων THP 225 ίππων, είτε πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων BlueHDi 180 ίππων, οι οποίοι συνδυάζονται με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας. Και οι δυο εκδόσεις θα είναι προσθιοκίνητες με πολύ καλές επιδόσεις, οικονομική λειτουργία και περιορισμένους ρύπους.

Οι κρατήσεις για την έκδοση La Premiere θα γίνονται αποδεκτές μόνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και αν ανήκετε σε εκείνους που απλά δεν μπορούν να περιμένουν, η DS προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας στα DS Stores και τα DS Salons για να δείτε το νέο SUV τόσο σε μεγέθυνση όσο και σε 3D.

Advertisement

Σε ότι αφορά την τιμή του, δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα στην Ελλάδα, όμως έχουμε μία ένδειξη απο άλλες χώρες όπως την Ιταλία, όπου το υπερπολυτελές DS7 θα κοστίζει 52.000€. Στην Βρετανία κοστίζει λίγο πάνω απο τις 47.000 λίρες.

DS7Crossback-LaPremiere-tsiro-640

Advertisement