Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ξενάγηση στo VW T-Roc

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Ξενάγηση στo VW T-Roc

ΝΕΑ

Video: Ξενάγηση στo VW T-Roc

ΝΕΑ

Ένα από τα μοντέλα που έκλεψαν την παράσταση στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ήταν αναμφίβολα το T-Roc, ο νέος εκπρόσωπος της Volkswagen στην κατηγορία των compact SUV. To είδαμε από κοντά στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης επί γερμανικού εδάφους και σας το παρουσιάζουμε.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)

Το T-Roc πατάει στην πλατφόρμα MQB του VW Group, όπως και το Golf με το οποίο άλλωστε μοιράζεται πολλά – ακόμα και κινητήρια σύνολα. Σε αυτό το μέτωπο, υπάρχουν έξι επιλογές κινητήρα, τρεις βενζίνες και τρεις diesel.

Από 1.0 TSI με 115 ίππους και 1.5 με 150 ίππων μέχρι το 2.0 TSI των σχεδόν 200 ίππων. Το 1.6 TDI αποδίδει 115 ίππους, ενώ το 2.0 TDI θα διαθέτει ισχύ 150 ή 200 ίππους ανάλογα με την έκδοση, με το τελευταίο να προσφέρεται αποκλειστικά με το κιβώτιο DSG και τετρακίνηση 4WD.

Advertisement
Advertisement

Όμως πρόκειται για ένα πιο νεανικό μοντέλο, με διχρωμία και πολλές επιλογές εξατομίκευσης με τις οποίες η μάρκα από το Βόλσφμπουργκ φιλοδοξεί να «κερδίσει» πιο νεανικό κοινό. Στη χώρα μας το T-Roc θα έρθει προς τα τέλη του έτους αλλά πολύ νωρίτερα, τις επόμενες μέρες, το Newsauto θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του

Μέχρι τότε, δείτε την παρουσίαση του νέου VW T-Roc όπως προβλήθηκε LIVE στη σελίδα του NewsAuto στο facebook, πατώντας play!