Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα αποκαλυπτήρια του Land Rover Discovery SVX

Ελλάδα 9:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα αποκαλυπτήρια του Land Rover Discovery SVX

ΝΕΑ

Video: Τα αποκαλυπτήρια του Land Rover Discovery SVX

ΝΕΑ

Σας το παρουσιάσαμε ήδη στο πλαίσιο του… καταιγισμού νέων μοντέλων από την 67η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όμως αν η πρώτη δόση από το Land Rover Discovery SVX δεν ήταν αρκετή, έχουμε και δεύτερο κύμα!

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)

Το πιο ισχυρό Land Rover Discovery που κατασκευάστηκε ποτέ, αποτελεί το τελευταίο δημιούργημα από το τμήμα ειδικών αποστολών της Jaguar Land Rover, το SVO (Special Vehicle Operations).

Το είδαμε από κοντά στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης και κατά γενική ομολογία, δεν κρύβει τη δυναμική του. Τι έκαναν λοιπόν οι Βρετανοί για να το τοποθετήσουν στην κορυφή της γκάμας; Φρόντισαν ο 5λιτρος V8 που στριμώχνεται κάτω από το καπό του, να προσφέρει 525 άλογα και 63.7 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Του πρόσθεσαν μεταλλικές προστατευτικές ποδιές, νέες ζάντες αλουμινίου, συστοιχία φωτιστικών σωμάτων στην οροφή, νέο σύστημα υδραυλικών συνδέσμων στους τροχούς, νέας ρύθμισης αερανάρτηση, νέο software στο αυτόματο κιβώτιο, αύξησαν την απόσταση από το έδαφος, του τοποθέτησαν μεγάλα ελαστικά παντός εδάφους, όλα αυτά για να δείχνει αλλά και να είναι ακόμα πιο ικανό σε… δύσκολες αποστολές.

Το Land Rover Discovery SVX θα μπει στην παραγωγή μέσα στο 2018 αλλά μέχρι τότε, έχουμε για εσάς ένα video που περιλαμβάνει όσα έγιναν στα αποκαλυπτήρια του και όσα ειπώθηκαν για αυτό στο πλαίσιο της γερμανικής έκθεσης από τον επικεφαλής της SVO, John Edwards, καθώς και ο επικεφαλής σχεδιαστής της Land Rover, Gerry McGovern, πατώντας play…