Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ψηλαφίζοντας τη Ferrari FXX-K Evo

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ψηλαφίζοντας τη Ferrari FXX-K Evo

ΝΕΑ

Video: Ψηλαφίζοντας τη Ferrari FXX-K Evo

ΝΕΑ

Πάνω που λες πως η Ferrari πιάνει… ταβάνι σε ότι έχει να κάνει με τα δημιουργήματά της, έρχεται ένα νέο «χτύπημα». Ένα νέο θηρίο. Στο ρόλο αυτό, βρίσκεται πλέον η εντυπωσιακή, η σχεδόν τρομακτική FXX-K Evo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για το απόλυτο δημιούργημα του στάβλου του Μαρανέλο για τις πίστες του κόσμου και αποκαλύφθηκε» στο περιθώριο του Finali Mondiali, του τελευταίου και μεγαλύτερου event που έχει για τους αγώνες με μοντέλα της εμβληματικής μάρκας, που γίνεται στο Μουτζέλο της Ιταλίας.

Είναι η διάδοχος της απλής FXX-K, αν θα μπορούσε ποτέ κανείς να χρησιμοποιήσει αυτό το χαρακτηρισμό για το υπάρχον μοντέλο. Σας το συστήσαμε αναλυτικά (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ) αλλά τι θα λέγατε να δούμε και ένα αναλυτικό video που θα μας το αναλύσει απ’ άκρη, σ’ άκρη;

Advertisement
Advertisement

O YouTuber «Seen Through Glass» βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια και μας παρουσιάζει την «κακιά» Ιταλίδα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο. Σε αυτό ανακρίνει και τον δοκιμαστή της Ferrari, Raffaele de Simone. Μάλιστα αυτός μας αναλύει και το γεμάτο διακόπτες και κουμπιά τιμόνι της FXX-K Evo, σχολιάζοντας ταυτόχρονα όσα βιώνει εντός πίστας κρατώντας το σφιχτά με τα δύο χέρια.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…