Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του νέου Jeep Cherokee

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η παρουσίαση του νέου Jeep Cherokee

ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του νέου Jeep Cherokee

ΝΕΑ

Μία από τις σημαντικότερες αποκαλύψεις στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ είναι αναμφίβολα αυτή του νέου Jeep Cherokee. Τι θα λέγατε να δούμε αναλυτικά τι συνέβη στην αυτοκινητούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής;

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

To βίντεο που σας παραθέτουμε ξεκινά με το launch film της νέας γενιάς του μοντέλου, προτού αρχίσει η συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε η Jeep στη NAIAS 2018 όπου η εν λόγω αποκάλυψη τράβηξε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του Τύπου.

Έπειτα ανεβαίνει στη σκηνή ο επικεφαλής της μάρκας, Mike Manley, που ξεκινά από μία προϊοντική παρουσίαση που περιλαμβάνει σημαντικούς αριθμούς και μοντέλα, πριν περάσει στην ουσία. Δηλαδή το νέο Cherokee, που εμφανίζεται στη σκηνή μετά από ένα ακόμα εισαγωγικό video.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια η εμφάνισή του μόνο απλή δεν είναι καθώς… κατεβαίνει σκαλοπάτια για να τονίσει και τον γνώριμο για τη μάρκα, εκτός δρόμου χαρακτήρα.

Η συνέχεια αφορά όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ανανεωμένο μεσαίο SUV της Jeep. Είτε πατώντας εδώ για να διαβάσετε τη σχετική παρουσίαση, είτε πατώντας play στο video που ακολουθεί…