Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Αυτό είναι το Hyundai Kona

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Αυτό είναι το Hyundai Kona

ΝΕΑ

Video: Αυτό είναι το Hyundai Kona

ΝΕΑ

H κατηγορία των μικρών crossover αποκτά ακόμη ένα μοντέλο. Το νέο Hyundai Kona έρχεται με αρκετά ενδιαφέρουσα σχεδίαση και γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει τούρμπο μοτέρ από τα 1.000 κυβικά εκατοστά.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΛΑΝΟ: Τάκης Τρακουσέλλης

Η Ηyundai αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Kona. Πρόκειται για ένα μοντέλο που εντάσσεται στην κατηγορία των μικρών crossover, θα διατίθεται σε όλες τις αγορές ανά τον κόσμο και θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το επερχόμενο Kia Stonic.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας, κυρίαρχο χαρακτηριστικό του Kona είναι η σχεδίασή του. Έτσι στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκουμε τη μεγάλη επιβλητική μάσκα, τα μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και τις δύο σειρές των προβολέων (μια στο μέσο του προφυλακτήρα και μια στο κάτω άκρο του). Περιφερειακά του αμαξώματος έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά σπόιλερ και στο πίσω μέρος η αθλητική εικόνα συμπληρώνεται από το μυώδες πορτ παγκάζ και τον μεγάλο διαχύτη.2018-Hyundai-Kona640

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι γνώριμη από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, όπου στο κέντρο του ταμπλό παρατηρούμε την οθόνη αφής με το σύστημα infotainment. H Hyundai υποστηρίζει ότι το νέο Kona είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας προκειμένου να κερδίσει το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού.Hyundai-Kona-4640

Σε τεχνικό επίπεδο τώρα, το νέο Kona βασίζεται πάνω σε μία νέα πλατφόρμα και θα διατίθεται σε 4κίνητη και 2κίνητη έκδοση (μήκος 4.615 χλστ., πλάτος 1.800 χλστ., ύψος 1.550 χλστ. και μεταξόνιο 2.600 χλστ.). Στην γκάμα των μηχανικών του συνόλων θα υπάρχουν-μεταξύ άλλων-ο 1,6 τούρμπο T-GDI με τους 177 ίππους (0-100 σε 7,7 sec και τελική 210 km/h) και ο 1.000άρης υπερτροφοδοτούμενος 3κύλινδρδος με τα 120 άλογα (0-100 σε 12 sec & τελική στα 181 Km/h).

Το νέο Hyundai Kona αναμένεται στη χώρα μας τον Οκτώβριο.

Advertisement

Δείτε το πρώτο video του αυτοκινήτου:

Advertisement