Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο κινέζικο SUV της GAC

Ελλάδα 8:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο κινέζικο SUV της GAC

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο κινέζικο SUV της GAC

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H κινέζικη εταιρεία GAC αποκάλυψε στο Ντιτρόιτ το νέο μεσαίο της SUV, με το οποίο θα προσπαθήσει να σταδιοδρομήσει στην αγορά της Αμερικής, έχοντας βέβαια ως μεγάλο όπλο την τιμή του αλλά και την πολυτέλεια του.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

 Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και τις προηγούμενες ημέρες, η κινέζικη GAC σχεδιάζει να μπει δυναμικά στην αγορά της Αμερικής μέσα στο 2017. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τοTrumpchi GS7. Πρόκειται για ένα νέο μεσαίο SUV, με μήκος 4.730 χλστ., το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο στους δρόμους της Αμερικής.

Όπως μπορούμε να δούμε, το μοντέλο έχει επιβλητική σχεδίαση ακολουθώντας λιτές γραμμές. Όλο το αμάξωμα και ειδικά το εμπρόσθιο μέρος, θυμίζει έντονα πολλά από τα στοιχεία που βρίσκουμε στο Toyota Land Cruiser V8.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογο είναι το σκηνικό και στο εσωτερικό, όπου παρατηρούμε τη μεγάλη οθόνης αφής στο κέντρο και μια μεγάλη φάσα που διατρέχει τα ταμπλό, από υλικό που παραπέμπει σε  carbon. H εταιρεία αναφέρει ότι το GS7 εξοπλίζεται με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Για την κίνησή του φροντίζει ένας 2λτριος τούρμπο βενζινοκινητήρας, με 201 ίππους και 300 Nm ροπής.