Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα έκδοση για το Ford Ranger

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση για το Ford Ranger

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα έκδοση για το Ford Ranger

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Ford «γιορτάζει» την επιτυχία του Ranger στις ευρωπαϊκές πωλήσεις με μια νέα επετειακή έκδοση που θα διατεθεί σε περιορισμένη παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω έκδοση λέγεται “Black Edition” και θα κατασκευαστεί σε 2.500 μονάδες που αφορούν την διπλοκάμπινη version. Αισθητικά το Pick Up μοντέλο της Ford ξεχωρίζει για τη διχρωμία του αμαξώματος σε μαύρη απόχρωση, τη σκουρόχρωμη μάσκα, τις ειδικές μπάρες στην καρότσα και την οροφή, τις νέες ζάντες αλουμινίου μεγαλύτερης διαμέτρους και πολλά άλλα.

Στον κατάλογο εξοπλισμού του Ranger Black Edition συναντούμε το σύστημα infontainment SYNC 3 με τη μεγάλη οθόνη αφής και όλες τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Οι πετρελαιοκινητήρες του Ranger προσφέρουν εξοικονόμηση καυσίμου έως 17% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, χάρη στο σύστημα start/stop, τις νέες σχέσεις τελικής μετάδοσης και το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης. Ο 2.2 TDCi προσφέρεται με 130 και 160 ίππους (μέση κατανάλωση 6,5 lt/100 km και ρύποι 171 g/km για την πιο οικονομική έκδοση), ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο ισχυρός 3.2 TDCi με 200 PS.

Advertisement
Advertisement

2017-ford-ranger-black-edition-1640

Οι πελάτες της Ford έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο και σε κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς (με ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό). Η κορυφαία έκδοση Wildtrak συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα 4×4. Το Ranger έχει απόσταση από το έδαφος 23 cm και περνάει από υδάτινο κώλυμα βάθους 80 cm. Οι γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης (28 και 25 μοιρών, αντίστοιχα) του εξασφαλίζουν διέλευση από δύσκολα σημεία. Το μήκος του Ranger κυμαίνεται από 5,28 έως 5,36 m. (Single Cab ή Double Cab) και το ωφέλιμο φορτίο του φθάνει έως τα 1.260 kg.

To ντεμπούτο του Ford Ranger Black Edition θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης.