Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μικρή ανανέωση για το Nissan 370Z

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρή ανανέωση για το Nissan 370Z

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μικρή ανανέωση για το Nissan 370Z

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί το 370Z να πλησιάζει… δεκαετία στην αγορά όμως στη Nissan κρίνουν πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για να παρουσιαστεί νέα γενιά ή να υπάρξει αντικαταστάτης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έτσι, αποφάσισαν μόνο να προχωρήσουν σε πινελιές αναβάθμισης για το MY2018. Ας δούμε λοιπόν τι νέο υπάρχει. Συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, αντίστοιχα τις διαθέσιμης μέχρι πρότινος επιλογής για τη Nismo έκδοση.

Οι χειρολαβές των θυρών είναι πλέον σε μαύρο χρώμα, το οποίο έχει επιλεχθεί και για τη γρίλια του εμπρός προφυλακτήρα. Το 370Z θα προσφέρεται με νέες ζάντες 19 ιντσών αλλά και ένα καινούριο χρώμα: Red Metallic paint.

Advertisement
Advertisement

Στον εσωτερικό του κόσμο, το νέο «χαρτί» των Ιαπώνων είναι το premium σύστημα infotainment NissanConnect που περιλαμβάνει 7άρα οθόνη αφής, DVD player, σύστημα πλοήγησης αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.

Η κινητήρια δύναμη παραμένει ίδια: ο V6 χωρητικότητας 3.7 lt και απόδοσης 328 PS. Και κίνηση εξακολουθεί να περνάει στους πίσω τροχούς μέσω των ίδιων κιβωτίων (6άρι μηχανικό & 7άρι αυτόματο).

Η μοναδική διαφοροποίηση, είναι η εισαγωγή ενός νέου συμπλέκτη. Εξελίχθηκε από την Exedy, αφορά μόνο στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Nissan «…εξασφαλίζει τέλεια αλλαγή σχέσεων, ελαττώνοντας την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει πατώντας το πεντάλ ο οδηγός. Έτσι προσφέρει βελτιωμένη ακρίβεια στις αλλαγές σχέσεων».

Advertisement

Nissan 370z

Advertisement