Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Wey αποκάλυψε το P8 PHEV

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Wey αποκάλυψε το P8 PHEV

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Wey αποκάλυψε το P8 PHEV

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γκουανγκζού προσφέρει πληθώρα από πρεμιέρες, πολλές εκ των οποίων αφορούν ηλεκτρικά ή υβριδικά μοντέλα – πράγμα αναπόφευκτο δεδομένης της περιβαλλοντικής μόλυνσης στην Κίνα. Ένα από αυτά είναι και το νέο P8 PHEV της Wey.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)

Παρότι το συγκεκριμένο μοντέλο αφορά μόνο την ασιατική αγορά, η παρουσία της θυγατρικής της Great Wall Motors στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε κάποια παραλλαγή του στη Γηραιά Ήπειρο.

Το P8 εφοδιάζεται με δίλιτρο υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα που συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, η οποίοι είναι τοποθετημένοι στους δύο άξονες. Οι συνδυαστικές προσπάθειές τους προσφέρουν 335 άλογα και 53.0 kgm ροπής. Αυτοί οι αριθμοί συνεπάγονται επιτάχυνση 0-100 σε 6.5 sec.

Advertisement
Advertisement

Η Wey κάνει λόγο για αυτονομία της τάξης των 660 χιλιομέτρων, με την πλήρη φόρτιση από οικιακή πρίζα 220V να απαιτεί τέσσερις ώρες ενώ το τετρακίνητο P8 εφοδιάζεται με 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και η τεχνολογική του φαρέτρα περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας όπως τα autonomous emergency braking, forward collision warning, adaptive cruise control, lane-keep assist κ.α.

Wey-P8-Guangzhou-b640short Wey-P8-Guangzhou-c640short