Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Γευστική» συμμαχία Jamie Oliver και Land Rover

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Γευστική» συμμαχία Jamie Oliver και Land Rover

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Γευστική» συμμαχία Jamie Oliver και Land Rover

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έχουμε δει αυτοκινητοβιομηχανίες να δημιουργούν παραλλαγές οχημάτων τους για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες αποστολές αλλά και για να καλύψουν και τα πιο παράξενα γούστα. Όμως αυτοκίνητο… κινητή κουζίνα, πρώτη φορά βλέπουμε!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος για ένα Land Rover Discovery που τροποποιήθηκε βάσει των θέλω ενός από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς σεφ παγκοσμίως: του Jamie Oliver. Το δύσκολο έργο της «μεταμόρφωσης» ανέλαβε το SVO, το τμήμα ειδικών αποστολών της Jaguar Land Rover.

Τι ιδιαίτερο έχει λοιπόν; Στο σημείο που συναντάμε το σήμα της μάρκας στην γρίλια του πρόσθιου μέρους, υπάρχει κρυφή υποδοχή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ενός ειδικού παρασκευαστή ζυμαρικών. Ή αν προτιμάτε, να περάσει εκεί σούβλα για να κάνετε μπάρμπεκιου!

Advertisement
Advertisement

Discovery-oliver-g640tall

Κάτω από το καπό υπάρχει ακόμα βραστήρας βραδείας λειτουργίας, χωρητικότητας 4.7 lt. Οι ζάντες των τεσσάρων τροχών έχουν ειδικές προεκτάσεις που περιλαμβάνουν διάφορες λύσεις μαγειρικής, ακόμα και παγωτομηχανή!

Οι πρωτότυπες ιδέες επεκτείνονται και στο εσωτερικό του οχήματος. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει τοστιέρα, πίσω από τα χειριστήρια του κλιματισμού συναντάμε αποθηκευτικό χώρο για μαρμελάδες, υπάρχει ράφι μπαχαρικών, ειδικός αποθηκευτικός χώρος για λαχανικά ενώ στο πίσω μέρος φιλοξενείται ολόκληρη κουζίνα!

Advertisement

Discovery-oliver-i640tall

Ανοίγοντας την πίσω θύρα, μπορείς να επεκτείνεις συρόμενη κατασκευή ώστε να δημιουργήσεις έναν εντυπωσιακό πάγκο που περιλαμβάνει καυστήρα αερίου, νεροχύτη και υπάρχει και χώρος για ακουμπάει κανείς τα πιάτα.

Advertisement

Όλα αυτά, θα παρουσιαστούν εκτενώς σε μία σειρά ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν στο YouTube και στα οποία ο Oliver θα μαγειρεύει στη νέα του, κινητή κουζίνα!

Μπορείτε να πάρετε μία.. γεύση, στο video που ακολουθεί…

Advertisement