Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο για εξορμήσεις το Ducato 4×4 Expedition

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμο για εξορμήσεις το Ducato 4×4 Expedition

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο για εξορμήσεις το Ducato 4×4 Expedition

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την Έκθεση Caravan Salon 2017 που είναι η σημαντικότερη εκδήλωση στον κόσμο για το τροχόσπιτο και τον κατασκηνωτικό τουρισμό, επέλεξε η Fiat για να πραγματοποιήσει την παρουσίαση του Ducato 4×4 Expedition.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

H εν λόγω έκθεση φιλοξενείται έως τις 3 Σεπτεμβρίου στη γερμανική πόλη του Ντίσελντορφ και παραδοσιακά η Fiat Professional δηλώνει «παρούσα». Έτσι και φέτος, με δυνατό χαρτί το Ducato 4×4 Expedition που βασίζεται στην τετρακίνητη έκδοση best seller της σε αυτή την κατηγορία.

Είναι ένα τετρακίνητο, παντός εδάφους όχημα που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε όσους επιλέγουν ένα ταξίδι με τροχόσπιτο. Η μόνιμη τετρακίνηση διαθέτει δύο σώματα μεταφοράς και ένα κεντρικό διαφορικό συνεκτικού συμπλέκτη. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός εξασφαλίζει τη σωστή μεταφορά της ροπής ανάμεσα στους εμπρός και πίσω τροχούς, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση σε διάφορες συνθήκες. Η διάταξη είναι τέτοια ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο για να μην υπάρχουν περιορισμοί ως προς τον μεταφερόμενο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το νέο σύστημα 4×4 συνεργάζεται άμεσα με τα συστήματα ασφαλείας του Ducato, και κυρίως με το ESC. Έτσι, εξασφαλίζει βελτιωμένο κράτημα, ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο, όπως συμβαίνει συχνά με αυτού του είδους τα οχήματα. Η νέα σειρά 4×4 επεκτείνεται σε όλες τις εκδόσεις Ducato (van & truck που διατίθενται σε 4X2 εκδόσεις).

Fiat-Ducato4x4-2018-d640tallFiat-Ducato4x4-2018-b640

Από τη στιγμή της γέννησής του το 1981, το Ducato θεωρείται από τις καλύτερες επιλογές για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν την άμεση επαφή με τη φύση και την επιλογή χώρου παραμονής τους. Βασικό χαρακτηριστικό του, το τετράγωνο, σε σχήμα κουτιού πίσω τμήμα, το κάθε εκατοστό του οποίου μπορεί να αξιοποιηθεί για να κάνει όλο τον χώρο διαθέσιμο για διακοπές. Το μοντέλο της Fiat διαθέτει ένα εξαιρετικό κύκλο στροφής για να διευκολύνει τους επιτόπιους ή μη ελιγμούς ενώ τα άνετα ταξίδια βοηθούν τα καθίσματα στο στιλ “Captain Chair” με ενσωματωμένα προσκέφαλα.

Advertisement

Fiat-Ducato4x4-2018-c640

Στην έκθεση Caravan Salon 2017 η Fiat Professional παρουσιάζει και ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο βασισμένο στο Talento, μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πιο συμπαγές και ευέλικτο camper van. Η παρουσία της Fiat Professional στην έκθεση ολοκληρώνεται με το Fullback Cross pickup.

Advertisement