Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κόβει ανάσες η BMW Σειρά 8

Ελλάδα 17:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόβει ανάσες η BMW Σειρά 8

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κόβει ανάσες η BMW Σειρά 8

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η νέα και πολύ εντυπωσιακή σειρά 8 της BMW θα παρουσιαστεί επίσημα στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Αναμφισβήτητα θα σπάσει καρδιές με την παρουσία της και μόνο, ενώ στους δρόμους αναμένεται να τη δούμε από το 2018 και μετά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως την αποκαλεί εύστοχα και η γερμανική φίρμα, «ασυμβίβαστη δυναμική και σύγχρονη πολυτέλεια», κάτι που αναμφίβολα την αντιπροσωπεύει. Ο Harald Kruger, πρόεδρος της BMW τόνισε με στόμφο:

«Η σειρά 8 Coupe στηρίζεται σημαντικά στην παράδοση των πολυτελών σπορ κουπέ της φίρμας και θα προσθέσει ένα ονειρικό αυτοκίνητο στη γκάμα μας. Μέσω αυτού θα γίνουμε ηγέτες στην πολυτελή κατηγορία, η νέα σειρά 8 θα αποτελέσει ένα αυθεντικό σπορ πολυτελές κουπέ».

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς αμαξώματος, το νέο αυτοκίνητο από τη Βαυαρία θα προσφέρεται σε coupe και cabrio, ενώ όλο το ηλεκτρονικό εργοστάσιο θα υιοθετηθεί αυτούσιο από την προικισμένη και πολυτελέστατη σειρά 7.

Στην κορυφή του παγόβουνου όπως αναμενόταν θα αναπνέει η M8, η οποία θα φορά τον V8 bi-turbo 4,0 λίτρων με ισχύ πάνω από 600 ίππους. Να σημειωθεί εδώ πως η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς ή προαιρετικά και στους τέσσερις ελέω συστήματος xDrive.

BMW-8-Series-inter-tsiro-640BMW-8-Series-tsiro-640

Advertisement