Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το νέο Subaru Forester

Ελλάδα 12:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το νέο Subaru Forester

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το νέο Subaru Forester

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Subaru επέλεξε το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει στον κόσμο της αυτοκίνησης το νέο Forester! Στην πέμπτη του πλέον γενιά, θα έχει ανανεωμένο κινητήριο σύνολο, μεγαλύτερους χώρους και κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το ιαπωνικό SUV που αποκαλύφθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα προσφέρεται με την τεχνολογία EyeSight στο στάνταρ εξοπλισμό του, όπως άλλωστε και το σύστημα τετρακίνησης.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο ανανεωμένος boxer Κινητήρας χωρητικότητας 2.5 lt και απόδοσης 181 αλόγων και 238 Nm ροπής, που θα συνεργάζεται με το κιβώτιο Lineatronic CVT. Το Forester που θα βγει στους δρόμους τους επόμενους μήνες, θα προσφέρεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού: Standard, Premium, Limited, Touring και Sport.

Εμφανισιακά δεν έχει παρεκκλίνει από το σχεδιαστικό DNA της προηγούμενης γενιάς, έχει όμως κάποια νέα στοιχεία όπως του νέους LED προβολείς και το σημαντικότερο, έχει μεγαλώσει αφού χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο προσφέρει περισσότερο χώρο για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω επιβατών.

Advertisement
Advertisement

2019-subaru-forester-c640

Παράλληλα η Subaru έχει βελτιώσει και τη διάταξη του χώρου αποσκευών αλλά και το περιθώριο πρόσβασης μέσω της πίσω θύρας. Η Subaru κάνει επίσης λόγω για βελτιωμένα καθίσματα, καλύτερη ηχομόνωση στο εσωτερικό και πιο εργονομικό σχεδιασμό στην κεντρική κονσόλα.

2019-subaru-forester-d640

Advertisement

Ανάλογα την έκδοση εξοπλισμού διαφοροποιείται και ο χαρακτήρας του νέου Forester που πάντως είναι και το πιο ικανό εκτός δρόμου αυτής της σειράς, καθώς το πάτωμά του απέχει 22.1 εκατοστά από το έδαφος.

2019-subaru-forester-b640

Advertisement

Τέλος, στο 5ης γενιάς Subaru Forester, κάνει πρεμιέρα το σύστημα ασφαλείας DriverFocus που μπορεί να αναγνώσει κούραση στο πρόσωπο του οδηγού.