Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκαλυπτήρια για την Aston Martin DB11 Volante!

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκαλυπτήρια για την Aston Martin DB11 Volante!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκαλυπτήρια για την Aston Martin DB11 Volante!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με σέξι εμφάνιση και μπόλικη ουσία χάρη στον V8 κινητήρα της AMG που κρύβει κάτω από το καπό, η νέα Aston Martin DB11 Volante έρχεται να συναρπάσει, ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της κουπέ εκδοχής της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Και ήδη από την εισαγωγή μετράμε δύο σημαντικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα δύο μοντέλα: την οροφή αλλά και το διαφορετικό κινητήριο σύνολο καθώς η DB11 έπαιρνε ώθηση από V12 κινητήρα. Εδώ έχουμε έναν 4λιτρο Twin Turbo απόδοσης 510 PS, με την ροπή να αγγίζει το εντυπωσιακό νούμερο των 70.8 kgm.

Η ισχύς περνά στο δρόμο μέσω συνεργασίας με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ενώ η τεχνολογική φαρέτρα περιλαμβάνει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα ενεργής κατανομής ροπής κ.α

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin δεν ανακοίνωσε επιδόσεις αν και όπως συνηθίζεται στις ανοιχτές εκδόσεις, θα είναι κατά τι πιο αργή από την κουπέ εκδοχή που κάνει τα 0-100 σε τέσσερα δευτερόλεπτα.

aston-martin-db11-volante-d640

Διαθέτει υφασμάτινη οροφή που προσφέρεται σε τρεις χρωματικές επιλογές (Bordeaux red, black silver, grey silver) ενώ οι Βρετανοί περηφανεύονται για την τοποθέτηση υλικών που απλώνονται σε οκτώ στρώματα, εξασφαλίζοντας πως η βροχή αλλά και ο θόρυβος δεν θα παρενοχλήσουν τους επιβάτες. Έχει μάλιστα δοκιμαστεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες: από τη ζέστη της Κοιλάδας του Θανάτου μέχρι την παγωνιά του Αρκτικού Κύκλου.

Advertisement

aston-martin-db11-volante-e640

Απαιτούνται 14 δευτερόλεπτα για την αποθήκευσή της και 16 για την επιστροφή της πάνω από τα κεφάλια των επιβατών, με τη διαδικασία αναδίπλωσης να μπορεί να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει, εφόσον η DB11 Volante δεν έχει ξεπεράσει την ταχύτητα των 50 km/h.

Advertisement

aston-martin-db11-volante-c640

Οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018, με τις τιμές στη Μεγάλη Βρετανία να έχουν ως εφαλτήριο τις 159.900 λίρες και στη Γερμανία τα 199.000 ευρώ.

aston-martin-db11-volante-f640tall aston-martin-db11-volante-b640

Advertisement