Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το επόμενο Impreza!

Ελλάδα 5:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το επόμενο Impreza!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το επόμενο Impreza!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε νέα εποχή θα περάσει η Subaru μέσα στα επόμενα χρόνια, λανσάροντας μοντέλα με τολμηρή σχεδίαση και βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής. Αυτά προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πλάνο «Prominence 2020», με πρώτο αυτοκίνητο που θα πληροί αυτές τις προδιαγραφές να είναι το επόμενης γενιάς Impreza.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο την πρωτότυπη μορφή του 5θυρου Impreza, το οποίο έχει μήκος 4,4 m., πλάτος 1,88 m. και ύψος 1,44 m. Η σχεδίασή του (με τη χαρακτηριστική εξάγωνη μάσκα να δεσπόζει στο εμπρός μέρος) θα αποτελέσει ταυτότητα για όλα τα μελλοντικά Subaru. Στο δελτίο Τύπου τα εμπρός φώτα αναφέρονται ως «μάτια γερακιού».

Advertisement
Advertisement

Οι έντονες ακμές στον μπροστινό προφυλακτήρα και το πλάι τονίζουν το σπορ χαρακτήρα που θέλει να δώσει η Subaru στο Impreza, ενώ τα μικρά πλαϊνά παράθυρα και η κλίση της οροφής παραπέμπουν σε coupe αμάξωμα. Ίδιας φιλοσοφίας είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα, με λιγότερη σχεδιαστική… φλυαρία στον προφυλακτήρα. Οι τροχοί του Impreza Concept έχουν διάμετρο 19 ιντσών και πατούν σε ελαστικά 235/40.

Η Subaru δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη του πρωτότυπου (θα το πράξει άραγε το Νοέμβριο στο Τόκιο;), πέραν του ότι εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης.