Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ακόμα πιο ισχυρή η Lamborghini Aventador S Roadster

Ελλάδα 22:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμα πιο ισχυρή η Lamborghini Aventador S Roadster

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ακόμα πιο ισχυρή η Lamborghini Aventador S Roadster

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί να πέρασαν πολλοί μήνες από τα αποκαλυπτήρια της Aventador S Coupe αλλά επιτέλους, η Lamborghini σύστησε στον κόσμο και την Roadster εκδοχή της, λίγο πριν την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έχει πάρει όλες τις σχεδιαστικές αλλά και τεχνικές αναβαθμίσεις της «κλειστής» έκδοσης (μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτή πατώντας εδώ), με τη μοναδική διαφοροποίηση να αφορά τη hard top οροφή, τα πάνελ της οποίας ζυγίζουν λιγότερο από έξι κιλά!

Σε αυτά υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογής καθώς μπορούν να είναι είτε σε high gloss μαύρο χρώμα, είτε σε ματ μαύρο, είτε σε ανθρακονημάτινο look. Παράλληλα, οι Ιταλοί υπόσχονται πολύ γρήγορη τοποθέτηση/αφαίρεση, ενώ ο χώρος κάτω από το καπό είναι έτοιμος να τα υποδεχθεί.

Advertisement
Advertisement

2018-lamborghini-aventador-s-roadster-m640 2018-lamborghini-aventador-s-roadster-d640

Η εύλογη διαφοροποίηση αφορά στο βάρος, καθώς για λόγους ακαμψίας η Aventador S Roadster ζυγίζει 1625 κιλά – 50 περισσότερα από την Coupe. Όμως παρ’ όλα αυτά, τα 0-100 έρχονται σε ακριβώς τρία δευτερόλεπτα και η τελική της φτάνει στα 350 km/h!

Υπεύθυνος για αυτές τις επιδόσεις είναι ο ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 6.5 lt, που προσφέρει πλέον 740 PS και 70.4 kgm ροπής.

Advertisement

2018-lamborghini-aventador-s-roadster-k640 2018-lamborghini-aventador-s-roadster-l640

Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι η τετραδιεύθυνση, ενώ η «Ιταλίδα» εφοδιάζεται ακόμα με ανάρτηση νέας γεωμετρίας, με νέες ρυθμίσεις στα driving modes και αναβαθμισμένου software ESC.

Advertisement

Πολλές επιλογές περνούν μέσω του νέου προγράμματος εξατομίκευσης Ad Personam που λειτουργεί πλέον στις εγκαταστάσεις της Σαντ’ Άγκατα. Κατά το λανσάρισμά της, η Aventador S Roadster είναι ντυμένη σε Blue Agir χρώμα, όμως οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν από μία σειρά χρωματικών διαφοροποιήσεων, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του θηριώδους μοντέλου.

2018-lamborghini-aventador-s-roadster-e640tall 2018-lamborghini-aventador-s-roadster-j640

Παράλληλα οι επίδοξοι αγοραστές που θα καταβάλουν τα €313,666 που είναι η βασική τιμή της στην Ευρώπη, μπορούν να επιλέξουν επίσης αν θα βάλουν Αλκαντάρα ή άλλο δέρμα στο εσωτερικό, αν θέλουν κάτι ιδιαίτερο στο ψηφιακό καντράν αλλά και το εύρος των λειτουργιών στο σύστημα infotainment.

Advertisement

2018-lamborghini-aventador-s-roadster-h640tall2018-lamborghini-aventador-s-roadster-n640

Η Lamborghini Aventador S Roadster πατάει σε P Zero ελαστικά της Pirelli, που ντύνουν τροχούς 20 ή 21 ιντσών, με στάνταρ επιλογή τα κάρμπον-κεραμικά φρένα.

2018-lamborghini-aventador-s-roadster-f640 2018-lamborghini-aventador-s-roadster-g640

Όπως είπαμε, τα επίσημα αποκαλυπτήριά της θα πραγματοποιηθούν στη Φρανκφούρτη, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον Φεβρουάριο του 2018.