Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το pro_cee’d GT με τα 204 PS

Ελλάδα 4:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το pro_cee’d GT με τα 204 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το pro_cee’d GT με τα 204 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του sport μικρομεσαίου hatch της Kia διέρρευσαν στο διαδίκτυο και το NewsAuto.gr σας τις παρουσιάζει. Το τρίθυρο αμάξωμα φέρει ξεχωριστό body kit (με χαρακτηριστικό γνώρισμα τα τετραπλά φώτα ημέρας LED) και μεγαλύτερους τροχούς για να ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις. Μαζί με το pro_cee’d GT θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη τον Μάρτιο και η πεντάθυρη έκδοση, τις πρώτες φωτογραφίες της οποίας περιμένουμε μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή των δύο αμαξωμάτων θα αρχίσει στο εργοστάσιο της Kia στη Ζίλινα της Σλοβακίας, τον ερχόμενο Μάιο, με την έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη να τοποθετείται χρονικά στις αρχές του καλοκαιριού. Την κίνηση χαρίζει ο 1.6 GDI με turbo, με την ισχύ του να ανεβαίνει στα 204 PS και τη μέγιστη τιμή της ροπής στα 27 kgm (διαθέσιμη από τις 1.750 έως τις 4.500 rpm).

Η κίνηση θα περνά στον εμπρός άξονα μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Στόχος της Kia είναι η διαδικασία 0-100 km/h να διαρκεί 7,9 sec. Πέρα από τις αισθητικές διαφορές – τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα των επιβατών όπου θα υπάρχουν καθίσματα της Recaro – επεμβάσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις (πολλαπλών συνδέσμων πίσω), για περιορισμό των κλίσεων στις στροφές και πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Οι τροχοί των 18 ιντσών θα πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 225/40, ενώ το σύστημα πέδησης θα περιλαμβάνει δίσκους 300 mm εμπρός και 262 mm πίσω (οι εμπρός αεριζόμενοι).[nggallery id=1613]