Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το πιο σκληροτράχηλο Skoda Kodiaq (τιμές)

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το πιο σκληροτράχηλο Skoda Kodiaq (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το πιο σκληροτράχηλο Skoda Kodiaq (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Kodiaq Scout, της πιο «σκληροτράχηλης» έκδοσης του μεσαίου SUV, η οποία μεταξύ άλλων εφοδιάζεται στάνταρ με τετρακίνηση. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ο αγοραστής του Kodiaq Scout θα μπορεί να το επιλέξει είτε με τον 1.400άρη TSI κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων, είτε με τους 2λιτρους TDI πετρελαιοκινητήρες των 150 και 190 ίππων. Όπως είπαμε όλες οι επιλογές φέρουν στάνταρ τετρακίνηση, ενώ παράλληλα υπάρχει και ειδικό mode οδήγησης «Off Road», για ακόμη περισσότερες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Το νέο Skoda Kodiaq Scout ξεχωρίζει επιπλέον με τις «off road» πινελιές στο αμάξωμά του, διαθέτοντας ασημί ράγες οροφής, περιφερειακά σπόιλερ, αλουμινένιες ποδιές στους προφυλακτήρες, διαφοροποιημένη εμπρόσθια γρίλια και νέες 19άρες ζάντες αλουμινίου. Σε σχέση με τα υπόλοιπα Kodiaq έχει αυξηθεί και η απόσταση από το έδαφος φθάνοντας στα 194 χλστ.

Στο τιμολογιακό κομμάτι, το νέο Skoda Kodiaq Scout με τον 1.4 lt. TSI των 150 ίππων κινητήρα βενζίνης κοστίζει 35.900 ευρώ. Η έκδοση με τον 2λιτρο diesel των 150 ίππων έχει κόστος 37.500 ευρώ, ενώ αυτή με τον ισχυρό diesel των 190 ίππων και στάνταρ αυτόματο DSG κιβώτιο, 43.900 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Kodiaq Scout 640 (3)

Τέλος, εκτός από το Kodiaq Scout, διαθέσιμη είναι πλέον στη χώρα μας και η πιο σπορ έκδοση RS της Skoda Octavia Kombi, με 2λιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα 184 ίππων και τετρακίνηση. Το κόστος της έκδοσης αυτής είναι 37.000 ευρώ.

Octavia RS Combi 640