Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz (τιμές-εξοπλισμός)

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz (τιμές-εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz (τιμές-εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τις τιμές του ανανεωμένου Jazz, το οποίο εκτός των άλλων έρχεται για πρώτη φορά και με 1.500άρη i-VTEC κινητήρα βενζίνης με 130 ίππους ισχύος. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη γενιά του Honda Jazz ξεχωρίζει αρχικά με τις αισθητικές της βελτιώσεις (ανανεωμένοι προφυλακτήρες, ελαφρώς αλλαγμένα εμπρόσθια φώτα και γρίλια της μάρκας), που «φρεσκάρουν» την εμφάνισή της.

Το περισσότερο ενδιαφέρον όμως αφορά στην προσθήκη του νέου 1.500άρη i-VTEC κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων (εκτός του 1.3 lt. i-VTEC των 102 ίππων) στη γκάμα, ο οποίος συνοδεύει τη νέα έκδοση Dynamic.

Η έκδοση Dynamic του Jazz ξεχωρίζει για τις αισθητικές της αλλαγές, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη και αεροτομή, κόκκινες ρίγες στους προφυλακτήρες, LED φώτα, πλαϊνές ποδιές και 16 ιντσών μαύρες ζάντες. Επίσης, στο εσωτερικό υπάρχουν πιο σπορ επενδύσεις, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, καθώς και πορτοκαλί ραφές.

Advertisement
Advertisement

2018 Jazz Dynamic

Τιμολογιακά, το κόστος του ανανεωμένου Jazz έχει οριστεί από τα 15.110 ευρώ για την έκδοση με τον 1.300άρη κινητήρα βενζίνης. O αρχικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, Hill Start Assist, Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, cruise control, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ράδιο cd με χειριστήρια στο τιμόνι και θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα.

Η πιο σπορ έκδοση Dynamic με πλούσιο εξοπλισμό και τον πιο ισχυρό 1.500άρη κινητήρα βενζίνης κοστίζει 20.250 ευρώ με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 21.650 ευρώ με το αυτόματο.

Advertisement

2018 Jazz Dynamic