Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Fiat 500X Mirror (τιμές-εξοπλισμός)

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Fiat 500X Mirror (τιμές-εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Fiat 500X Mirror (τιμές-εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Ξεκίνησε στην ελληνική αγορά τη διάθεσή της η νέα έκδοση Mirror του Fiat 500X, η οποία ξεχωρίζει με τις αισθητικές της αλλαγές, τον τονισμένο εξοπλισμό της, ενώ συνδυάζεται με turbo μοτέρ diesel και βενζίνης. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το Fiat 500X Mirror διαθέτει στάνταρ στον εξοπλισμό του σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, εμπρόσθιους Xenon προβολείς, σύστημα  προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, 6 αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αλλά και παστέλ χρώμα χωρίς χρέωση.

Επίσης, η έκδοση αυτή συνοδεύεται από ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, επενδύσεις σατινέ χρωμίου και λογότυπα «Mirror». Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι ειδικές για την έκδοση ταπετσαρίες με τις μπλε λεπτομέρειες και το ματ ταμπλό με μεγάλο λογότυπο «500».

500X 640 (2)

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς κινητήρων, το νέο Fiat 500X Mirror συνδυάζεται με τον 1.4 MultiAir κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων και τον 1.6 MTJ diesel των 120 ίππων, που μπορούν να συνδυαστούν είτε με μηχανικό, είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τιμολογιακά το κόστους είναι 21.200 ευρώ για τις εκδόσεις με το μηχανικό κιβώτιο ή 21.900 ευρώ για αυτές με το αυτόματο DCT.

500X 640 (1)