Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Renault Megane Akaju: Το μάτι της πολυτέλειας

Ελλάδα 8:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Megane Akaju: Το μάτι της πολυτέλειας

ΑΓΟΡΑ

Renault Megane Akaju: Το μάτι της πολυτέλειας

ΑΓΟΡΑ

Η Renault είναι γνωστό πως έχει ποντάρει πολλά επάνω σε αυτή τη νέα γενιά του Megane. Αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για τη γαλλική φίρμα σε μια κατηγορία που γίνεται ο χαμός για το ποιος θα πάρει μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα. Η έκδοση Akaju του νέου Megane είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η συγκεκριμένη έκδοση χαρακτηρίζεται δικαίως ως η πιο πολυτελής στη γκάμα του Megane αφού τοποθετείται πάνω ακόμη και από τις εκδόσεις Limited και GT. Με βάση την έκδοση Intens υιοθετεί μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, βουρτσισμένα αλουμινένια διακοσμητικά, θερμαινόμενα μπροστά καθίσματα, μασάζ στο κάθισμα του οδηγού, ηχοσύστημα της Bose, head-up display, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R-Link 2 με οθόνη αφής 8,7″, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που διαθέτει και η υπόλοιπη σειρά Megane (αυτόματο κλιματισμό, το πακέτο των αερόσακων κ.τ.λ.).

Το Megane Akaju φιλοδοξεί να τσιμπήσει πελάτες από μεγαλύτερες κατηγορίες οι οποίοι θέτουν ως βασική προτεραιότητα την πολυτέλεια αλλά και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης. Όσο η γαλλική φίρμα δεν διαθέτει ικανό εκπρόσωπο στη μεγαλύτερη κατηγορία, η συγκεκριμένη έκδοση του μικρομεσαίου Renault αναλαμβάνει αυτό το ρόλο.

Advertisement
Advertisement

Renault-Megane-Akaju-Edition-tsiro-640