Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο θα κοστίζει το νέο VW Tiguan;

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο θα κοστίζει το νέο VW Tiguan;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο θα κοστίζει το νέο VW Tiguan;

ΑΓΟΡΑ

Τον Απρίλιο το newsauto.gr θα οδηγήσει για πρώτη φορά το νέο μεσαίο SUV της VW. Ομως μάθαμε πόσο περίπου θα κοστίζει στη χώρα μας… Σύμφωνα με τις -ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν- πληροφορίες μας, η VW θα κάνει την έκπληξη και οι τιμές του νέου Tiguan θα ξεκινάνε λίγο χαμηλότερα απο τα σημερινά δεδομένα, δηλαδή από 24 με 26.000 € (χωρίς την απόσυρση), όσο δηλαδή ένα καλά εξοπλισμένο Nissan Qashqai. Και όλα αυτά με την Volkswagen να αναφέρει πως πρόκειται για ένα πλήρως αναβαθμισμένο αυτοκίνητο σε σχέση με το επίσης πολύ καλό, σημερινό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η παραπάνω τιμή θα αφορά την βασική έκδοση που θα είναι δικίνητη, με τον 1.4lt κινητήρα απόδοσης 125PS. Ο εξοπλισμός δε, θα είναι πλήρης από την βασική έκδοση.

Το νέο μοντέλο αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάιο. Το νέο Tiguan βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, με την γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει 8 εκδόσεις και μηχανικά ή αυτόματα DSG κιβώτια. Από πλευράς TSI υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις με ισχύ 125, 150, 180 και 220 PS (οι δύο πρώτοι είναι 1.4 TSI, οι άλλοι δύο 2.0 TSI), ενώ οι υπόλοιποι ντίζελ έχουν ισχύ 115 (η 1.6 TDI), 150, 190 και 240 PS (οι τελευταίοι τρεις είναι δίλιτροι TDI).

Περισσότερα για το νέο Tiguan διαβάστε ΕΔΩ

Advertisement
Advertisement

Volkswagen-Tiguan_2