Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Παραδόθηκαν τα νέα Ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παραδόθηκαν τα νέα Ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

ΑΓΟΡΑ

Παραδόθηκαν τα νέα Ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

ΑΓΟΡΑ

Ολοκληρώθηκε μέσα στο Φεβρουάριο από την Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη η παράδοση των 143 Ασθενοφόρων Οχημάτων Peugeot Boxer, δωρεά προς το ΕΚΑΒ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ανάμεσα στα 143 νέα οχήματα του ΕΚΑΒ περιλαμβάνονται 65 «παραδοσιακά» ασθενοφόρα, 26 4Χ4, 30 μικρού όγκου για να χρησιμοποιηθούν σε νησιά-στενούς δρόμους, καθώς και 22 Κινητές Μονάδες (χειρουργεία). Όλα τα οχήματα εφοδιάζονται με τον 2λιτρο BlueHDi κινητήρα πετρελαίου των 160 ίππων της Peugeot. Το κόστος της συνολικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αγγίζει τα 14.000.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Τόσο τα νέα αυτά Ασθενοφόρα Οχήματα της Peugeot, όσο και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της προς τον τελικό χρήστη, χαρακτηρίστηκαν από τα στελέχη του ΕΚΑΒ ως οχήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εναρμονισμένα/ες πλήρως με τις ανάγκες και τις τεχνικές προδιαγραφές που χρησιμοποιήθηκαν από το ΕΚΑΒ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς.

Στόχος της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη ήταν να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στο κοινωνικό έργο που επιτελούν και δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός και για την εύρυθμη λειτουργία των οχημάτων αυτών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, για όλη τη διάρκεια ζωής τους ως Ασθενοφόρα.

ekav-640

Advertisement
Advertisement