Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέες εκδόσεις για το Volkswagen Tiguan

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις για το Volkswagen Tiguan

ΑΓΟΡΑ

Νέες εκδόσεις για το Volkswagen Tiguan

ΑΓΟΡΑ

Το Volkswagen Tiguan αναβαθμίζεται με νέους κινητήρες βενζίνης TSI και TDI αλλά και νέες sport-εκδόσεις, ενώ διατίθεται παράλληλα με όφελος έως 4.750 ευρώ.  Ας δούμε αναλυτικά τι αλλάζει στο γερμανικό όχημα ελεύθερου χρόνου από εδώ και στο εξής…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Tiguan διαθέτει μία νέα, πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης TSI και TDI. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινά άμεσα η διάθεση του Tiguan με τον κινητήρα βενζίνης  2.0 TSI 180PS 4Motion, καθώς και με τον κορυφαίο κινητήρα diesel 2.0 Bi-TDI 4Motion απόδοσης 240PS. Και οι 2 κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με κιβώτιο DSG7. Επίσης, για πρώτη φορά, εφοδιάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI 150PS 4Motion με κιβώτιο DSG6.

Επιπρόσθετα, όλοι οι κινητήρες 2.0 TDI περιλαμβάνουν στον βασικό εξοπλισμό Ηλεκτρoνικά Ρυθμιζόμενες Αναρτήσεις DCC (Dynamic Chassis Control).

Advertisement
Advertisement

Με τις προσθήκες των νέων κινητήρων, το Tiguan διαθέτει μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel στην ελληνική αγορά. Στην γκάμα εκδόσεων έρχεται επίσης να προστεθεί η Sport έκδοση R-Line.

Η γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις με νέες τιμές και όφελος που φτάνει έως τις 4.750 ευρώ στην περίπτωση της έκδοσης ADVANCE 1.4 TSI 150PS ACT.