Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα πακέτα εξοπλισμού από τη MINI

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα πακέτα εξοπλισμού από τη MINI

ΑΓΟΡΑ

Νέα πακέτα εξοπλισμού από τη MINI

ΑΓΟΡΑ

Η εγχώρια ΜINI προχωρά στην ανακοίνωση νέων πακέτων εξοπλισμού, με σκοπό να καταστήσει τα αυτοκίνητά της ακόμη πιο ανταγωνιστικά, αλλά κυρίως να επενδύσει σε βελτιώσεις ουσίας όπως είναι αρκετά συστήματα ασφαλείας τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα του νέου εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Έχουμε και λέμε λοιπόν, τα νέα πακέτα εξοπλισμού υιοθετούν τους εξής κωδικούς: Pepper Advanced, Pepper Plus, Business Plus, Essential και Essential Plus και πρόκειται σύντομα να διατίθενται για τα 3θυρα και 5θυρα Cooper D, επίσης τα Countryman Cooper και Countryman Cooper D, καθώς ακόμη και για τα Countryman One D, Clubman Cooper, και Clubman One D.

Η εταιρία αναφέρει πως ένα πολύ καλά εξοπλισμένο MINI διατηρεί υψηλά την τιμή μεταπώλησης ακόμη και μετά από αρκετό καιρό και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της, αφού έχουμε πολλά αντίστοιχα παραδείγματα να παραθέσουμε. Τα MINI αποτελούν μια ιδιαίτερη δική τους κατηγορία και δύσκολα μπορείς να τα κατηγοριοποιήσεις κάπου, λόγω του life style χαρακτήρα, της αναβίωσης, του ρετρό στιλ αλλά και του οδηγικού ενδιαφέροντος που προσφέρουν…

Advertisement
Advertisement