Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Νέα ισχυρή έκδοση Audi A4 Allroad quattro σε ειδική τιμή

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα ισχυρή έκδοση Audi A4 Allroad quattro σε ειδική τιμή

AUDI

Νέα ισχυρή έκδοση Audi A4 Allroad quattro σε ειδική τιμή

AUDI

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi προσφέρει σε νέα, ειδική τιμή την βενζινοκίνητη έκδοση των 252 ίππων του A4 Allroad quattro, καθιστώντας τη σαφώς πιο θελκτική στη γκάμα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, το Audi A4 Allroad με την τετρακίνηση quattro της γερμανικής εταιρείας, τον 2λιτρο TFSI κινητήρα των 252 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο S tronic κοστίζει πλέον στη χώρα μας 51.680 ευρώ.

Στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ξεχωρίζουμε το «περιπετειώδες» design του, το υπερυψωμένο κατά 34 χλστ. σε σχέση με το A4 Avant αμάξωμά του με την ειδικά σχεδιασμένη ανάρτηση, αλλά και τους κορυφαίους εσωτερικούς χώρους στο hi-tech εσωτερικό.

Η μόνιμη τετρακίνηση quattro διαθέτει μηχανικό κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με κατανομή ροπής 60% στον πίσω άξονα και 40% στον μπροστινό. Ανάλογα με τις συνθήκες το ποσοστό μπορεί να μεταβληθεί έως και 85% στον πίσω άξονα, αλλά και έως και 70% στον εμπρός.

Advertisement
Advertisement

A4 Allroad quattro 640a (2)

Ο 2λιτρος TFSI κινητήρας των 252 ίππων αποδίδει 370 Nm ροπής από τις 1.600 έως και τις 4.500 σ.α.λ.. Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic και την τετρακίνηση, εξασφαλίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 6,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 246 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι από 6,4 λίτρα/100 χλμ.

Η Audi προσφέρει στο A4 Allroad quattro και μια μεγάλη γκάμα συστημάτων  ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Μερικά από αυτά είναι το ενεργητικό cruise control (ACC) με λειτουργία Stop&Go, οι νέας γενιάς LED και Audi Matrix-LED προαιρετικοί προβολείς με δυναμική κατεύθυνση δέσμης, το Park Assist που μετατρέπει την διαδικασία παρκαρίσματος σε παιχνίδι, το Exit Warning που προειδοποιεί τους επιβάτες για διερχόμενο όχημα κατά την έξοδό τους, το Rear Cross Traffic το οποίο υποβοηθά στην έξοδο από σημεία στάθμευσης με περιορισμένο οπτικό πεδίο, το Collision Avoidance που αποτρέπει από πιθανή σύγκρουση ακόμη και αν χρειαστεί να επέμβει στο σύστημα πέδησης.

Advertisement

Audi A4 allroad quattro