Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα ειδική σπορ έκδοση της Fabia

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική σπορ έκδοση της Fabia

ΑΓΟΡΑ

Νέα ειδική σπορ έκδοση της Fabia

ΑΓΟΡΑ

Η Skoda δημιουργεί την νέα Fabia Cup Edition, μια ειδική σπορ έκδοση του μικρού μοντέλου, η οποία διατίθεται επιπλέον και σε μια άκρως συμφέρουσα τιμή. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση της Fabia εμπνέεται από την αγωνιστική Skoda Fabia R5 που συμμετέχει στην κατηγορία WRC 2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και βασίζεται πάνω στην Fabia 1.0 TSI Style, με μέγιστη ισχύ 110 ίππων, τελική ταχύτητα 196 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 9.5 sec.

Εξωτερικά, η νέα έκδοση ξεχωρίζει με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, οι οποίες συνδυάζονται με το ειδικό πακέτο διχρωμίας που περιλαμβάνει λευκό χρώμα αμαξώματος και μαύρη οροφή με μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες. Επίσης, τα πίσω τζάμια είναι φιμέ, ενώ υπάρχουν και λογότυπα «Edition Cup» σε περιμετρικά σημεία του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση της Fabia διαθέτει σπορ εμπρόσθια καθίσματα, αλλά και 3άκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport.

Advertisement
Advertisement

SKODA FABIA CUP EDITION 640

Στο πεδίο της τιμής, η νέα Skoda Fabia Cup Edition κοστίζει 14.900 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι αντίστοιχη της «απλής» έκδοσης, χωρίς τον επιπλέον εξοπλισμό που περιλαμβάνει η Cup Edition, κερδίζοντας σε Value For Money. Σημειώστε ότι η νέα έκδοση της Fabia διατίθεται αποκλειστικά σε λευκό χρώμα με τη διχρωμία σε μαύρο που προαναφέραμε.

SKODA FABIA CUP EDITION_640a