Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Μεγάλη επιτυχία το Passat Experience στην Μεσσηνία (vid)

Ελλάδα 23:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεγάλη επιτυχία το Passat Experience στην Μεσσηνία (vid)

ΑΓΟΡΑ

Μεγάλη επιτυχία το Passat Experience στην Μεσσηνία (vid)

ΑΓΟΡΑ

Το “Passat Experience”, η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen παγκοσμίως για το δίκτυο των εμπόρων της, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή της Μεσσηνίας και τις εγκαταστάσεις του Costa Navarinο.

Advertisement
Advertisement

Από τις 6 Οκτωβρίου που ξεκίνησε η εκδήλωση, έχουν έρθει στην Ελλάδα περισσότερα από 10.000 στελέχη της γερμανικής μάρκας από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν ένα πλήρες πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης που αφορά στο νέο Passat, ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της μάρκας, με 22 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θεωρητικής και πρακτικής παρουσίασης όλων των νέων χαρακτηριστικών και των καινοτομιών που διαθέτει η 8η γενιά Passat.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ των νέων τεχνολογιών που επιδεικνύονται καθημερινά σε 400 συμμετέχοντες, περιλαμβάνονται δύο συστήματα υποστήριξης οδηγού που δεν έχουν παρουσιαστεί σε κανένα άλλο αυτοκίνητο παγκοσμίως: το Σύστημα Υποβοήθησης Κυκλοφοριακής Συμφόρησης (Traffic Jam Assist) και το Σύστημα Αυτόματου Παρκαρίσματος Ρυμουλκούμενου (Trailer Assist).

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εκδήλωσης αφορά στη δοκιμαστική οδήγηση του νέου μοντέλου. Διακόσια αυτοκίνητα στις εκδόσεις Limousine και Variant, δοκιμάζονται καθημερινά στην περιοχή της Μεσσηνίας. Η διαδρομή των 50 χιλιομέτρων της δοκιμαστικής οδήγησης, δίνει στους επισκέπτες μια ενδεικτική εικόνα από τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας – από τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες του Πύργου και της Χώρας, την γραφικότητα των Γαργαλιάνων, μέχρι το μοναδικό γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους από το λιμανάκι της Μαραθόπολης.

Advertisement

Μέχρι την ολοκλήρωση του Passat Experience στις 4 Δεκεμβρίου, αναμένεται να έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα περισσότεροι από 20.000 προσκεκλημένοι της Volkswagen, στη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί στην χώρα μας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004».

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement