Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το Jeep Camp Γλυφάδα ξεκινά στις 28 Απριλίου

Ελλάδα 18:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Jeep Camp Γλυφάδα ξεκινά στις 28 Απριλίου

ΑΓΟΡΑ

Το Jeep Camp Γλυφάδα ξεκινά στις 28 Απριλίου

ΑΓΟΡΑ

Στο ειδικό Camp της Jeep στη Γλυφάδα, μπορείτε να νιώσετε από κοντά της Go Anywhere-Do Anything αίσθηση που για περισσότερα από 75 χρόνια προσφέρουν τα μοντέλα της μάρκας. Στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου Jeep Compass αλλά και του Jeep Renegade, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία με τις ικανότητες των δύο μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Οι οδηγοί και τα Jeep, θα περάσουν από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, θα κάνουν τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση σε μεγάλες κλίσεις, αλλά θα κινηθούν και σε έντονα βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν χωρίς κόπο, αποδεικνύοντας έτσι την ιστορική υπεροχή τους στην εκτός δρόμου κίνηση.

Τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Jeep Camp, στο κατάστημα της Jeep AutoOne στη Γλυφάδα θα βρίσκεται και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται  διεξοδικά για τα μοντέλα αλλά και τα πολύ φιλικά άτοκα προγράμματα  χρηματοδότησης που προσφέρονται για την απόκτησή τους.

Οι οδηγοί και οι οικογένειές τους που θέλουν να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή -Jeep- εμπειρία μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής.

Advertisement
Advertisement

Jeep – AutoOne Γλυφάδα
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 88
Τηλέφωνο: 210 9644691

Jeep – AutoOne Αμαρουσίου
Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 30
Τηλέφωνο: 210 6890600

Jeep Camp Γλυφάδας
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 87
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 10:00 – 16:00
Διάρκεια διαδρομής 15’