Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ειδική έκπτωση 10% από τη ΔΕΠΑ για Fiat με φυσικό αέριο

Ελλάδα 18:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκπτωση 10% από τη ΔΕΠΑ για Fiat με φυσικό αέριο

ΑΓΟΡΑ

Ειδική έκπτωση 10% από τη ΔΕΠΑ για Fiat με φυσικό αέριο

ΑΓΟΡΑ

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017» δημιουργήθηκε η νέα προωθητική ενέργεια «Green Bonus Fisikon» από τη ΔΕΠΑ, με βάση την οποία προσφέρεται ειδική έκπτωση 10% σε όποιον επιλέξει ένα μοντέλο της Fiat με φυσικό αέριο.

Advertisement
Advertisement

Η έκπτωση αυτή ισχύει επί της τιμής τιμοκαταλόγου οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος της Fiat με φυσικό αέριο και ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017. Τα μοντέλα της Fiat με φυσικό αέριο είναι τα Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo (επιβατικά), αλλά και τα επαγγελματικά Panda Van, Fiorino και Doblo.

Εκτός της έκπτωσης αυτής η Fiat προσφέρει εκπτώσεις και για όλα τα μοντέλα της (εκτός του 124 Spider), μέσω του προγράμματος «Fiat Big Deal», το οποίο συνδυάζεται και με 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service, αλλά και με προνομιακό επιτόκιο 3% μέσω της FCA Bank.

Εφόσον μάλιστα συνδυαστεί η έκπτωση της ΔΕΠΑ μαζί με την έκπτωση της Fiat, τότε π.χ. ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Fiat Panda CNG (φυσικό αέριο), σε τιμή αντίστοιχη της βενζινοκίνητης έκδοσης Panda 0.9 TwinAir.

Advertisement
Advertisement

O Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος (πάνω φωτό) χαιρετίζει την εξαιρετική αυτή κίνηση της ΔΕΠΑ που δίνει σημαντικό κίνητρο σε όσους θέλουν να μετακινηθούν πιο οικονομικά και οικολογικά. Επιπλέον δήλωσε ότι: «H FCA αποτελεί τον Νο1 κατασκευαστή οχημάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη, με περισσότερες από 700.000 ταξινομήσεις την τελευταία 20ετία. Με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία της έχει την δυνατότητα να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της χρήσης του φυσικού αερίου στις οδικές μεταφορές και στην Ελλάδα».