Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Γλυκερία Τζιατζιά παρέλαβε το νέο της DS 3 Cabrio

Ελλάδα 13:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Γλυκερία Τζιατζιά παρέλαβε το νέο της DS 3 Cabrio

ΑΓΟΡΑ

Η Γλυκερία Τζιατζιά παρέλαβε το νέο της DS 3 Cabrio

ΑΓΟΡΑ

H DS Automobiles υποστηρίζει την ταλαντούχα αθλήτρια Γλυκερία Τζιατζιά, καθώς το νέο DS 3 Cabrio είναι σύμμαχός της στις καθημερινές της μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Γλυκερία Τζιατζιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεγάρχη Τρικάλων,  έχει σπουδάσει Φυσικοθεραπεία στο τμήμα του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι αναμφίβολα η αθλήτρια – φαινόμενο για το ορεινό τρέξιμο και όχι μόνο στη χώρα μας. Έχει θέσει υψηλούς στόχους, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει και να απομακρυνθεί από τον εγχώριο ανταγωνισμό, προσεγγίζοντας επιδόσεις αθλητριών του εξωτερικού.

H Γλυκερία Τζιατζιά, δήλωσε πως: «Οι μετακινήσεις μου έχουν γίνει πλέον ευχάριστες, καθώς κάνω αρκετά χιλιόμετρα ημερησίως. Στόχος μου είναι η καθημερινή βελτίωση και αυτό να αντικατοπτρίζεται σε κάθε αγώνα που συμμετέχω. Το προπονητικό μου πρόγραμμα είναι απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα νιώθω τεράστια χαρά και ικανοποίηση που τον τελευταίο χρόνο στέκομαι επάξια στους αγώνες στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ευχαριστώ τη DS Automobiles για τη στήριξη που δείχνει στις προσπάθειές μου».

Η Γλυκερία Τζιατζιά απολαμβάνει τις μετακινήσεις της με το νέο DS 3, καθώς η DS Automobiles καινοτομεί με πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέες σχεδιαστικές γραμμές, προσφέροντας κομψότητα και κορυφαία ποιότητα φινιρίσματος που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Κύριο χαρακτηριστικό του νέου DS 3 είναι η επανασχεδιασμένη μάσκα, η οποία τονίζεται από ένα χρωμιωμένο περίγραμμα, το νέο εμπρός προφυλακτήρα, τους προβολείς LED, προβολείς ομίχλης LED, καθώς και το μεγαλύτερο λογότυπο. Επίσης, οι σχεδιαστές της DS Automobiles έχουν δώσει ιδιαίτερα μεγάλη έμφαση στις δυνατότητες εξατομίκευσης, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμες συνολικά 78 αποχρώσεις για το αμάξωμα.

Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί με το σύστημα infotainment, που πλέον διαθέτει και δυνατότητες σύνδεσης με smartphones (υποστήριξη MirrorLink, Apple Car Play, Google Play κ.α.), ενώ η νέα touch-screen κεντρίζει το ενδιαφέρον των επιβατών. Ακόμη, ο εξοπλισμός του ανανεωμένου DS 3 μπορεί να περιλαμβάνει και κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος (εμπρός και πίσω), active city brake (για αποφυγή σύγκρουσης), σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα κ.α.

Tα μοντέλα της DS πωλούνται μέσω των εκθέσεων της DS Automobiles, είτε σε ειδικά διαμορφωμένους εκθεσιακούς χώρους σε όλο το δίκτυο Citroen.