Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Επέκταση του Δικτύου Karenta με νέα καταστήματα Škoda

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέκταση του Δικτύου Karenta με νέα καταστήματα Škoda

ΑΓΟΡΑ

Επέκταση του Δικτύου Karenta με νέα καταστήματα Škoda

ΑΓΟΡΑ

H Karenta ΑΕ που μετράει ήδη 45 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ως επίσημο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Εμπόρων και Συνεργατών Service Škoda της Kosmocar ΑΕ, ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου λιανικής της με τη  λειτουργία δύο νέων σημείων πώλησης μοντέλων της Τσέχικης μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Αυτά βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης. Ακολουθούν τα μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας και διαθέτουν την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της καθώς οι επισκέπτες τους μπορούν να βρουν το Citigo, τη Fabia τρίτης γενικάς, το Rapid, τη best sellet Octavia, το Yeti και την πολυτελή Superb.

Με εξειδικευμένο προσωπικό της Karenta να παρέχει εξυπηρέτηση και πληροφορίες, τόσο για τα μοντέλα όσο και για τον τρόπο απόκτησής τους, καθώς αυτή έχει γίνει πλέον εύκολη υπόθεση, μέσω  ευέλικτων προγραμμάτων χρηματοδότησης της Volkswagen Bank, και μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής του αυτοκινήτου που έχουν στη διάθεσή τους, με όρους διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Επίσης, από τον Αύγουστο του 2016, λειτουργεί το πρώτο σημείο Εξυπηρέτησης Service Škoda Karenta στην Αργυρούπολη, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, το οποίο πληροί όλες τις υψηλά απαιτούμενες προδιαγραφές του κατασκευαστή και είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση ŠKODA Karenta Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1764080 και η έκθεση ŠKODA Karenta Ηρακλείου στο 5ο  χλμ Ηρακλείου-Μοιρών με τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 540253.