Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Audi Premium Mobility: Το νέο σας Audi πιο κοντά από ποτέ

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Premium Mobility: Το νέο σας Audi πιο κοντά από ποτέ

ΑΓΟΡΑ

Audi Premium Mobility: Το νέο σας Audi πιο κοντά από ποτέ

ΑΓΟΡΑ

Με το Audi Premium Mobility, η Audi παρουσιάζει ένα νέο σύνολο υπηρεσιών υψηλής αξίας για τον πελάτη, με στόχο να κάνει την αγορά ενός νέου Audi πιο εύκολη και την εμπειρία απόκτησης και χρήσης του ακόμα πιο ξεχωριστή, πιο premium.

Advertisement
Advertisement


Η κίνηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη φιλοσοφία της Audi, ότι ένα καινοτόμο, εξαίρετης ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας αυτοκίνητο πρέπει να πλαισιώνεται με εξίσου ξεχωριστές υπηρεσίες. Τώρα βρήκε και τον τρόπο να αποκτήσετε το δικό σας Audi πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά. Με 0% επιτόκιο, 4 χρόνια Service και 5 χρόνια εγγύηση!

Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα αφορά τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και έως 30/12. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi εδώ.
Η ποιότητα Audi δική σας με το Audi Premium Mobility

Η Kosmocar, εισαγωγέας της γερμανικής premium μάρκας, παρουσιάζει το Audi Premium Mobility, ένα νέο σύνολο υπηρεσιών υψηλής αξίας, που κάνει την αγορά ενός νέου Audi πιο εύκολη και την όλη εμπειρία απόκτησης και χρήσης του νέου αυτοκινήτου ακόμα πιο μοναδική. Οι υπηρεσίες Audi Premium Mobility εκφράζουν τη σημερινή φιλοσοφία της Audi, ότι ένα ποιοτικά κορυφαίο και τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο πρέπει να είναι προσιτό σε όλους και σας δίνουν τώρα τη δυνατότητα αγοράς ενός νέου Audi με 0% επιτόκιο, 4 χρόνια Service και 5 χρόνια εγγύηση!

Advertisement
Advertisement

Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και αφορά τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ  ή βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi εδώ.

Ζήστε σήμερα την εμπειρία Audi.

Η Kosmocar-Audi παρουσιάζει το Audi Premium Mobility. Πρόκειται για ένα σύνολο υπηρεσιών με το οποίο η αγορά ενός νέου Audi γίνεται πιο εύκολη από ποτέ και ταυτόχρονα η εμπειρία απόκτησης και χρήσης του ακόμα πιο premium.
Και δίνει τη λύση, αφού πλέον ένα Audi μπορεί να γίνει δικό σας με 0% επιτόκιο, 4 χρόνια Service και 5 χρόνια εγγύηση!

Advertisement

Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα αφορά τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ  ή βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi εδώ.
Audi Premium Mobility – ο ιδανικός τρόπος απόκτησης ενός Audi

Ευχάριστα νέα για όσους είναι στη διαδικασία αγοράς ενός Audi καθώς η ποιότητα Audi είναι από σήμερα πιο κοντά σας από ποτέ. Με μία κίνηση-ματ, η Kosmocar προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης ενός Audi με 0% επιτόκιο, 4 χρόνια Service και 5 χρόνια εγγύηση! Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα αφορά τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Πλέον, η απόκτηση οποιουδήποτε από τα παραπάνω μοντέλα γίνεται πιο εύκολη και η όλη εμπειρία πιο ξεχωριστή, πιο premium.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ  ή βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi εδώ.

Advertisement

range2