Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αναβαθμισμένο Nissan X-Trail με πόσο;

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβαθμισμένο Nissan X-Trail με πόσο;

ΑΓΟΡΑ

Αναβαθμισμένο Nissan X-Trail με πόσο;

ΑΓΟΡΑ

Με μια σειρά αναβαθμίσεων που αφορούν στην εμφάνιση αλλά και στην ποιότητά του, το νέο Nissan X-Trail έρχεται τον προσεχή Οκτώβριο στην Ελλάδα με στόχο να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ανασχεδιασμένο, με νέα στοιχεία στο εσωτερικό και με πρόσθετη πρακτικότητα, υπόσχεται σύμφωνα με τους Ιάπωνες άνεση και ασφάλεια, πέραν του γνωστού δυναμικού του χαρακτήρα. Στην γκάμα εκδόσεων του X-Trail έχει πλέον προστεθεί και το επίπεδο εξοπλισμού N-Connecta, ενώ θα είναι διαθέσιμο με την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης ProPILOT.

Το μεγάλο SUV της ιαπωνικής μάρκας προσφέρεται στην Ελλάδα με τον 1600άρη DCi πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 130 αλόγων, τον 2λιτρο diesel με 177 ίππους, αλλά και τον 1,6 τούρμπο βενζινοκινητήρα με τα 163 PS.

Advertisement
Advertisement

Εφαλτήριο στις τιμές απόκτησής του είναι τα 21.990 ευρώ για την 2κίνητη έκδοση με 1,6 τούρμπο βενζινοκινητήρα των 163 ίππων. Το κόστος εκκίνησης για τις ντίζελ εκδόσεις με το 1.600άρη μοτέρ ορίζεται στα 27.990 ευρώ και για την έκδοση με τον 2λιτρο ντίζελ των 177 ίππων στα 37.990 ευρώ.

To Acenta περιλαμβάνει ηλεκτρονική κατανομή πέδησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, λειτουργία Auto Hold (μόνο με το μηχανικό κιβώτιο), δισκόφρενα εμπρός και πίσω), διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (B-LSD), ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω Multi-Link, Brake Assist, αερόσακους οδηγούς/συνοδηγού, πλευρικούς εμπρός και τύπου κουρτίνας εμπρός/πίσω, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ράγες οροφής, VDC με κουμπί απενεργοποίησης και Hill Start Assist, Active Ride Control, Active Trace Control, καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος με ενσωματωμένο φλας, φιμέ κρύσταλλα στις πίσω θύρες, με προστασία UV και περιορισμό IR, ανοιγόμενη ηλεκτρική οροφή (μόνο στην 7θέσια έκδοση), αεροτομή οροφής, προεγκατάσταση κοτσαδόρου, δερμάτινο τιμόνι με ρυθμίσεις ύψους και απόστασης, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, ποδοστάτη οδηγού, πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες, αισθητήρες φωτός και βροχής, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες ηλεκτρικής αναδίπλωσης, cruise control, speed limiter, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, χειριστήρια στο τιμόνι κ.α.

XTRAIL-17-c640tall

Advertisement

 

XTRAIL-17-b640tall

Advertisement