Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

To ανανεωμένο Skoda Citigo στην ελληνική αγορά (τιμές)

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ανανεωμένο Skoda Citigo στην ελληνική αγορά (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

To ανανεωμένο Skoda Citigo στην ελληνική αγορά (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

H ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda λανσάρει το ανανεωμένο Citigo. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έχει το μοντέλο και την τιμή εκκίνησής του.

Advertisement
Advertisement

KΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Εμφανισιακά, το ανανεωμένο Skoda Citigo ξεχωρίζει με τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες του, το νέο καπό, τα εμπρόσθια φώτα με τους LED προβολείς ημέρας αλλά και την αλλαγμένη γρίλια της μάσκας, τα οποία εκτός της πιο στιλάτης εμφάνισής του, έχουν ως αποτέλεσμα να μακρύνει κατά 34 χλστ. και το αμάξωμα του αυτοκινήτου (3,597 μέτρα). Παράλληλα, η Skoda προσφέρει νέας σχεδίασης ζάντες 15 ιντσών σε ασημί και ανθρακί χρώμα, ενώ επιπλέον αυτών προσθέτει στις χρωματικές επιλογές του μοντέλου και ένα νέο πράσινο χρώμα.

Περνώντας στο εσωτερικό του Citigo, το ανανεωμένο μοντέλο αποκτά έναν επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, καθίσματα με καλύτερη εργονομία και στήριξη του σώματος, αλλά και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων. Για πρώτη φορά επίσης υπάρχει και αυτόματος κλιματισμός.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του νέου Citigo, η Skoda προσφέρει και πάλι το μοντέλο με τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη κινητήρα βενζίνης με 60 και 75 άλογα (μέση κατανάλωση 4,1 λτ./100 χλμ.). Υπάρχει και έκδοση με φυσικό αέριο του 1.000άρη κινητήρα με 68 άλογα και εκπομπές CO2 μόνο 82 γρ./χλμ.

Advertisement

Η τιμή του μοντέλου ξεκινάει από 8.980 ευρώ, ενώ ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να το αποκτήσει εύκολα με το νέο πρόγραμμα Skoda Clever Plan που προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση & οδική βοήθεια, με μόλις 106 ευρώ τον μήνα.