Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

41% πάνω οι πωλήσεις της Skoda στην Ελλάδα

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

41% πάνω οι πωλήσεις της Skoda στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

41% πάνω οι πωλήσεις της Skoda στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις της Skoda στη χώρα μας καταγράφεται το πρώτο τρίμηνο του 2018, με την εταιρεία να έχει ξεπεράσει ήδη τις 1.000 πωλήσεις σε αυτό το διάστημα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο η Skoda έχει φτάσει ήδη στη χώρα μας τις 1.030 ταξινομήσεις, ένα νούμερο αυξημένο κατά 41% σε σχέση με τις 728 ταξινομήσεις του πρώτου τριμήνου του 2017. Αντίστοιχα, με βάση πάντα τα πιο πρόσφατα στοιχεία πωλήσεων, ο Μάρτιος για την εταιρεία έκλεισε με ακόμη μεγαλύτερη αύξηση 53,4% (448 πωλήσεις έναντι 292 πέρυσι).

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Skoda στη χώρα μας είναι η Octavia, η οποία με 326 πωλήσεις είναι και το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στη μεσαία κατηγορία. Αμέσως μετά την Octavia ακολουθεί η Fabia με 213 πωλήσεις.

Πολύ καλά τα πάνε και τα πρόσφατα παρουσιασμένο SUV της εταιρείας. Έτσι, το μεσαίο Kodiaq με 164 πωλήσεις είναι το τρίτο πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας, ενώ ακολουθεί το Karoq, που ξεκίνησε τη διάθεσή του μέσα στη χρονιά, με 138 πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Το μίνι Skoda Citigo (84 πωλήσεις), το μικρομεσαίο Skoda Rapid (76 ταξινομήσεις) και η μεγάλη Skoda Superb (28 πωλήσεις) ολοκληρώνουν τη γκάμα των πωλήσεων των μοντέλων της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Citigo-fl-640