Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Zerouno Duerta: To θηρίο της Italdesign

Ελλάδα 10:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Zerouno Duerta: To θηρίο της Italdesign

ΝΕΑ

Zerouno Duerta: To θηρίο της Italdesign

ΝΕΑ

H Italdesign αποκαλύπτει πλήρως στην έκθεση της Γενεύης την ανοιχτή εκδοχή του Zerouno, το κόστος του οποίου βρίσκεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Μετά την κουπέ εκδοχή του ιταλικού μοντέλου που είδαμε πριν ένα χρόνο, η Italdesign μας παρουσιάζει το Zerouno Duerta το οποίο έρχεται με αφαιρούμενη οροφή. Και εδώ η αιχμηρή σχεδίαση παραμένει το κυριότερο ατού του μοντέλου, με τα πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα από carbon να εντυπωσιάζουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ανοιχτό μοντέλο βασίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του στο Audi R8, από το οποίο δανείζεται το πλαίσιο & το κινητήριο σύνολο. Το βάρος του αυτοκινήτου έχει κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα χάρει στη χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων.

Advertisement
Advertisement

Το μοτέρ βρίσκεται στο πίσω μέρος του αμαξώματος και είναι ο γνωστός ατμοσφαιρικός κινητήρας της Audi, 5,2 λτ. V10 με τα 610 άλογα. Η κίνηση περνά και στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη. Το δεκακύλινδρο μοτέρ προσφέρει 0-100 επιτάχυνση σε 3,2 sec & τελική ταχύτητα 330 km/h. Eπίσης, η εταιρεία το εξοπλίζει με στάνταρ κεραμικά φρένα.

Το κόστος του Italdesign Zerouno Duerta αναμένεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

ItaldesignZerouno-Duerta640

Advertisement

Italdesign-Zerouno-Duert640ad