Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υποβρύχιο από την Aston Marin

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υποβρύχιο από την Aston Marin

ΝΕΑ

Υποβρύχιο από την Aston Marin

ΝΕΑ

Η συνεργασία της Aston Martin και της Triton που ειδικεύεται σε κατασκευές που προορίζονται για υποβρύχια κίνηση και χρήση, μας δίνει το Project Neptune και μας αφήνει να ονειρευόμαστε υποβρύχιες διαδρομές με ανυπέρβλητο στυλ.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Φυσικά, ήταν ευκαιρία να προσαρμοστεί και το όνομα της εταιρείας στο πιο ταιριαστό «Aston Marin» μια και πρόκειται για όχημα θαλάσσης. Το Project Neptune συνδυάζει στοιχεία από κινηματογραφική φαντασία αλλά και την αγάπη για κίνηση, ταξίδι και επίσκεψη νέων προορισμών. Είναι το προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της Aston και της Triton, που ειδικεύεται –η δεύτερη- σε κατασκευές τέτοιου είδους.

Advertisement
Advertisement

aston-marin-project-neptune--boi-530

Η αισθητική το φέρνει πολύ κοντά στα πρότυπα της Aston Martin και ειδικά στο εσωτερικό του υποβρυχίου, η διαμόρφωση των καθισμάτων όπως και η διάταξή τους, είναι προφανώς προϊόν του σχεδιαστικού τμήματος της Aston. Η έμφαση που δόθηκε στην υδροδυναμική του Project Neptune ήταν κάτι που δεν απείχε πολύ από την λογική της εξέλιξης των αυτοκινήτων της Aston, που πάντα με τη φόρμα τους έχουν εξαιρετική συμπεριφορά απέναντι στην αεροδυναμική αντίσταση.

aston-marin-project-neptune--boi-640

Advertisement

Το Neptune θα μπορεί να κατέβει έως και 500 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, μεταφέροντας δύο επιβάτες και ένα χειριστή. Σύμφωνα με την Aston Martin, η παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει και πλήρης παρουσίαση όπως και αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά (και την τιμή) του, θα έχουμε αργότερα μέσα στο έτος.

Advertisement