Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υπάρχει μέλλον για τα OPC της Opel

Ελλάδα 15:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπάρχει μέλλον για τα OPC της Opel

ΝΕΑ

Υπάρχει μέλλον για τα OPC της Opel

ΝΕΑ

Ζωντανές θα παραμείνουν οι εκδόσεις OPC της Opel, σύμφωνα και με εκπρόσωπο της ίδιας της εταιρίας, ο οποίος μας δίνει την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να είναι αυτό το μέλλον όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των πιο σκληροπυρηνικών εκδόσεων της εταιρίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το βρετανικό CarBuyer, εκπρόσωπος της εταιρίας παραδέχτηκε ότι οι ισχυρότερες εκδόσεις των μοντέλων της Opel που φέρουν το διακριτικό “OPC” θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στο μέλλον με τους ηλεκτρικούς κινητήρες να μην αποκλείονται από τα πιθανά σενάρια.

Opel-Astra-OPC-640

Ο άνθρωπος της Opel δήλωσε πως οι εν λόγω εκδόσεις μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν “χωρίς εξακύλινδρους ή οχτακύλινδρους κινητήρες” αλλά ίσως και χωρίς την ύπαρξη turbo. Αυτή η τελευταία δήλωση είναι λίγο περίεργη καθώς μας δείχνει πως η εταιρία μπορεί και να σκέφτεται μία διαφορετική μελλοντική πορεία για τις OPC εκδόσεις από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.

Advertisement
Advertisement

“Θα χρειαστούν πιο αποτελεσματικά σε απόδοση κινητήρια σύνολα”, συμπλήρωσε ο εν λόγω εκπρόσωπος που δεν κατονομάζεται και αυτό το υπονοούμενο μας κάνει να σκεφτόμαστε ακόμη και την χρήση ηλεκτροκινητήρων για την βελτίωση της απόδοσής τους, με την εταιρία να θέλει να δημιουργήσει εκδόσεις με πιο φιλικό χαρακτήρα προς το περιβάλλον. Ωστόσο αυτές οι εκδόσεις δεν αναμένεται να είναι πλήρως ηλεκτρικές αλλά να χρησιμοποιούν τον ηλεκτροκινητήρα για την βελτίωση των επιδόσεων που προσφέρουν.