Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεπούλησε η επιβλητική Zerouno

Ελλάδα 3:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεπούλησε η επιβλητική Zerouno

ΝΕΑ

Ξεπούλησε η επιβλητική Zerouno

ΝΕΑ

Όταν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Italdesign ανακοίνωνε τη δημιουργία του τμήματος Automobili Speciali ήταν σαφές πως κάθε του δημιούργημα θα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό! Όπερ και εγένετο με την εντυπωσιακή Zerouno! TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ένα θηρίο με καρδιά… Lamborghini/Audi αφού παίρνει ώθηση από τον V10 χωρητικότητας 5.2 lt που εφοδιάζει τη Huracan και το R8. Πράγμα εύλογο δεδομένου πως ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος έχει περάσει πλέον υπό την ομπρέλα του VW Group.

Αν λοιπόν θέλετε το ελιτίστικο μοντέλο των 610 ίππων, τότε αργήσατε. Και τα πέντε κομμάτια που είχε ανακοινωθεί πως θα κατασκευαστούν, έχουν ήδη πωληθεί (με το μη ανακοινώσιμο κόστος να εκτιμάται πως φλερτάρει με το ένα εκατομμύριο δολάρια).

Μάλιστα είναι έτοιμο και το δεύτερο κομμάτι, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Pebble Beach Concours d’Elegance που διεξάγεται σε λίγες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτό θα είναι σε βαθύ κόκκινο χρώμα και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, ενώ διατηρεί στοιχεία όπως οι μεγάλοι αεραγωγοί, οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και ο διαχύτης διπλού επιπέδου, έχει ακόμα πιο σπορ πίσω αεροτομή!

Advertisement
Advertisement

italdesign-automobilispeciali-zerouno-2ndcar-b640

Αυτό δίνει και μία πρόγευση των προθέσεων της Italdesign, που θέλει να εξατομικεύει τα μοντέλα της. Όχι μόνο την πεντάδα που έχει ήδη βρει ιδιοκτήτες αλλά και μελλοντικά μοντέλα καθώς η Zerouno αναμένται να ακολουθήσει τα χνάρια της Pagani, με τη δημιουργία πολλών διαφορετικών εκδοχών του ίδιου μοντέλου!