Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

Το VW Tiguan έχει όσο χώρο θέλετε!

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW Tiguan έχει όσο χώρο θέλετε!

VW Tiguan

Το VW Tiguan έχει όσο χώρο θέλετε!

VW Tiguan

Προφανώς ένα από τα προτερήματα που έχουν τα μοντέλα της κατηγορίας SUV, αφορά στους χώρους και ιδιαιτέρως αυτόν των αποσκευών. Μόνοι που εκεί, το Volkswagen Tiguan αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Ταξιδεύετε λοιπόν συχνά με μια τεράστια στοίβα αποσκευών; Το νέο Tiguan τα καταφέρνει άνετα χάρη στον χώρο αποσκευών που μπορεί να μεταφέρει πάνω από 600 λίτρα φορτίου!

Το πίσω κάθισμα που σύρεται κατά 18 cm και διαιρείται ασύμμετρα παρέχει επιπλέον ευελιξία, ενώ περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό ξεκινώντας από την έκδοση  Advance.

Παράλληλα, το μεταβλητό δάπεδο χώρου αποσκευών παρέχει επιπλέον δυνατότητες προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, ο πρακτικός, ελεγχόμενος με αισθητήρα, μηχανισμός ανοίγματος χώρου αποσκευών Easy Open διατίθεται επίσης ως προαιρετικός εξοπλισμός. Αν τα χέρια σας είναι γεμάτα με βαριές ή ογκώδεις αποσκευές, μια ελαφριά κίνηση κλωτσιάς κάτω από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου αρκεί για να ανοίξει αυτόματα το καπό του χώρου αποσκευών. Απλά χρειάζεται να έχετε μαζί σας τα κλειδιά του αυτοκινήτου ώστε να σας αναγνωρίσει το αυτοκίνητο.

Και η λειτουργία Easy Close Light σας επιτρέπει να κλείνετε το καπό του χώρου αποσκευών του νέου Tiguan με το άγγιγμα ενός κουμπιού – είτε αμέσως ή μετά από μια μικρή καθυστέρηση, μόλις το άτομο που κρατάει το κλειδί του αυτοκινήτου απομακρυνθεί.