Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

Με το VW Tiguan έχετε βοήθεια όταν τη χρειαστείτε

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με το VW Tiguan έχετε βοήθεια όταν τη χρειαστείτε

VW Tiguan

Με το VW Tiguan έχετε βοήθεια όταν τη χρειαστείτε

VW Tiguan

Όταν οδηγείτε έχετε ένα μόνιμο άγχος για το τι θα συμβεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Με το νέο Volkswagen Tiguan, μπορείτε να απαλλαχτείτε από τέτοιες ανησυχίες αλλά και να προλάβετε δύσκολες καταστάσεις!

Advertisement
Advertisement

Κι αυτό χάρη στην πλατφόρμα Car-Net Security & Service, που σάς δίνει τη δυνατότητα να παρατηρείτε βασικά δεδομένα του αυτοκινήτου, όπως στάθμη ρεζερβουάρ καυσίμου, διανυθέντα χιλιόμετρα και πληροφορίες σχετικά με το επόμενο Service επιθεώρησης – όλα αυτά μέσω μιας απλής online διαδικτυακής πύλης πελατών. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να φανούν χρήσιμες ενώ οδηγείτε.

Παρέχοντας υποστήριξη στην καθημερινότητα και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η προαιρετική σουίτα Car-Net Security & Service σας παρέχει ενημερωτικά δεδομένα και μια άμεση σύνδεση με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Volkswagen.

Η τεχνολογία μπορεί να αποδειχτεί εξίσου χρήσιμη ενώ οδηγείτε. Αν το σύστημα ανιχνεύσει εντός των ορίων των λειτουργιών του ένα ατύχημα, πραγματοποιεί αυτόματα σύνδεση με το κέντρο εξυπηρέτησης της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογα με την κατάσταση, μπορεί επίσης να ειδοποιήσει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που βρίσκονται στη γύρω περιοχή και να μεταδώσει σχετικές πληροφορίες, όπως δεδομένα του αυτοκινήτου, αριθμό επιβατών στο αυτοκίνητο και την τοποθεσία.

Ο οδηγός μπορεί να λάβει υποστήριξη και φροντίδα μέσω φωνητικής σύνδεσης μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

VW-Tiguan-security-a640