Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

To Volkswagen Tiguan… παρκάρει μόνο του!

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Volkswagen Tiguan… παρκάρει μόνο του!

VW Tiguan

To Volkswagen Tiguan… παρκάρει μόνο του!

VW Tiguan

Ακόμη και αν ανήκετε σε αυτούς που μπορούν να κάνουν ελιγμούς στους πιο στενούς χώρους με μεγάλη άνεση, ενώ οι άλλοι σας κοιτούν, θα εντυπωσιαστείτε κι εσείς από την προαιρετική λειτουργία Park Assist την οποία η Volkswagen προσφέρει με το Tiguan.

Advertisement
Advertisement

Θα χωρέσει λοιπόν το Volkswagen σας σε αυτό το κενό ή όχι; Το προαναφερθέν σύστημα χρησιμοποιεί αισθητήρες για να μετρά και τις δυο πλευρές του δρόμου καθώς περνάτε οδηγώντας, βρίσκοντάς σας έτσι την ιδανική θέση στάθμευσης.

Η απόσταση από την άκρη του δρόμου πρέπει να είναι μεταξύ 0,5 μέτρων και 1,5 μέτρων και δεν πρέπει να οδηγείτε πιο γρήγορα από 40 km/h. Όταν ανάψετε το φλας σας, το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει σε ποια πλευρά θέλετε να παρκάρετε και ξεκινά τη διαδικασία στάθμευσης.

Η υποβοήθηση στάθμευσης κατευθύνει αυτόματα το αυτοκίνητό σας μέσα σε παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης και μπορεί ακόμη και να παρκάρει το αυτοκίνητό σας στα πιο στενά σημεία, εντός των ορίων του συστήματος.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που πρέπει μόνο να κάνετε είναι να χειρίζεστε τα πεντάλ γκαζιού, συμπλέκτη και φρένων. Το Park Assist πραγματοποιεί επίσης ελιγμούς με το Volkswagen σας για να το βγάλει από μια παράλληλη θέση στάθμευσης. Παρ’ όλα αυτά, εσείς διατηρείτε συνεχώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

Tiguan-d640