Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen Golf Estate TGI GMOTION

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen Golf Estate TGI GMOTION

ΝΕΑ

Volkswagen Golf Estate TGI GMOTION

ΝΕΑ

Στο ετήσιο Φεστιβάλ VW που γίνεται στη λίμνη Worthersee της Αυστρίας, μια ομάδα φιλόδοξων μηχανικών παρουσίασε ένα διαφορετικό concept που κάνει το Estate Golf λίγο πιο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Οι 14 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα για την εξέλιξη και την κατασκευή του ιδιαίτερου αυτού VW Golf Estate με κινητήρα φυσικού αερίου (TGI) ήταν από 18 έως 22 ετών και προφανώς αυτό έπαιξε το ρόλο του. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση του αυτοκινήτου που συνδυάζει πολύ επιτυχημένα τα ματ και τα γυαλιστερά αυτοκόλλητα, τις ζάντες που παραπέμπουν στο παρελθόν αλλά είναι απόλυτα σύγχρονες, καθώς και τα μεγάλα subwoofers στο πίσω μέρος για να ακούγεται η μουσική πραγματικά δυνατά.

Advertisement
Advertisement

volkswagen-golf-esta_boi-530

Στο χώρο αποσκευών υπάρχει το επεκτεινόμενο κάθισμα και στην οροφή η μπαγκαζιέρα που είναι διακοσμημένη για να ταιριάζει με το αυτοκίνητο. Ο κινητήρας των 131 ίππων είναι φυσικού αερίου με χωρητικότητα 1,5 λίτρων και προφανώς κρίθηκε από τους νεαρούς μηχανικούς ως επαρκής για τις εκδρομικές ανάγκες του μοντέλου. Ταιριάζει ιδανικά με το DSG κιβώτιο 7 ταχυτήτων, ενώ στο πλαίσιο της αναβάθμισης, το αυτοκίνητο έχει και 4πίστονες δαγκάνες στα φρένα αλλά και χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 4 εκατοστά.

volkswagen-golf-esta_boi-640

Advertisement