Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Video: Ο παλαιστής και η Ferrari του

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Ο παλαιστής και η Ferrari του

Men + Speed

Video: Ο παλαιστής και η Ferrari του

Men + Speed

Αν σας αρέσει η επαγγελματική πάλη ή αν προτιμάτε το θέατρο που ονομάζεται κατς, τότε σίγουρα ξέρετε ποιος είναι ο John Cena. Ίσως πάλι να σας λένε κάτι η φάτσα και τα μπράτσα του γιατί μπορεί να τον έχετε δει σε κάποια ταινία του Χόλιγουντ. Σήμερα, θα τον δείτε να οδηγεί μία Ferrari.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanAuto)

Συγκεκριμένα την F430 Spider του 2007 που αποτελεί κομμάτι της προσωπικής του συλλογής και την οποία παρουσιάζει στο πλαίσιο του YouTube show που τιτλοφορείται «Auto Geek».

Αφού μας δείχνει κάθε γωνιά και κάθε λεπτομέρεια της, εντός εκτός κι από τ’ αυτά, συμπεριλαμβανομένων πλάνων από τον «κοιμισμένο» εκείνη τη στιγμή V8 4.3 lt κινητήρα που προσφέρει 483 άλογα αλλά και του τρόπου με τον οποίο προσπαθεί με τα τεράστια δάκτυλά του να χειρίζεται τους μικρούς διακόπτες στο τιμόνι, μας πάει μία βόλτα.

Advertisement
Advertisement

Και εκεί εστιάζει σε ένα στοιχείο που πλέον δεν συναντάμε στα δημιουργήματα του Μαρανέλο: το μηχανικό κιβώτιο! Βέβαια λανθασμένα σημειώνει πως αυτό είναι το τελευταίο μοντέλο της ιταλικής μάρκας που προσφερόταν με αυτή την επιλογή, αφού από τη γραμμή παραγωγής βγήκαν και δύο California με μηχανικό κιβώτιο.

Δείτε τον 40χρονο στο ενδιαφέρον αυτό video, πατώντας play…