NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Video: Ανεφοδιασμός εν μέσω… drift με την Μ5;

Μπορεί να φαντάζει τρελό, σίγουρα και μόνο σαν σκέψη είναι… ακραία αλλά πρόκειται για αληθινό εγχείρημα από πλευράς BMW. Και μάλιστα που στόχο έχει να δημιουργήσει ένα νέο Ρεκόρ Γκίνες!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Προς το παρόν η Βαυαρική εταιρεία έχει δημοσιεύσει δύο video τα οποία και σας παραθέτουμε. Το πρώτο αφορά στην προετοιμασία για αυτό το δύσκολο εγχείρημα όπου δύο M5 κάνουν drift και εν κινήσει η μία ανεφοδιάζει την άλλη!

Το ρεκόρ στο οποίο στοχεύει η γερμανική μάρκα αφορά στην μεγαλύτερης διάρκειας συνεχόμενη πλαγιολίσθησης, συγκεκριμένα στις 8 ώρες! Και δεν ήθελαν να το κάνουν απλά τοποθετώντας ένα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ.

Στο πρώτο video μιλούν για το… making of του ρεκόρ ο Kyle Tucker, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Detroit Speed Inc που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το εγχείρημα, καθώς και οι οδηγοί drift και εκπαιδευτές του BMW Performance Center, Johan Schwarz και Matt Mullins. Με λεπτομερή παρουσίαση του πως θα πραγματοποιηθεί ο ανεφοδιασμός που όπως ίσως αντιλαμβάνεστε, θα θυμίζει πολύ τον αντίστοιχο ανεφοδιασμό των αεροπλάνων.

Στο δεύτερο video, η BMW μας δείχνει αποσπάσματα της προσπάθειας ανοίγοντάς μας την όρεξη για το τελικό αποτέλεσμα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι…