Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Κρύβεται εκεί η επετειακή Lamborghini;

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Κρύβεται εκεί η επετειακή Lamborghini;

ΝΕΑ

Video: Κρύβεται εκεί η επετειακή Lamborghini;

ΝΕΑ

Ένα αινιγματικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Lamborghini. Ένα βίντεο εορτασμού των 50 χρόνων της που κρύβει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος αλλά ίσως και λίγο από το μέλλον! Καιρό τώρα είναι έντονη η φημολογία για ένα επετειακό μοντέλο-έκπληξη και οι πιστοί μας αναγνώστες ξέρετε πως κρεμόμαστε από κάθε πληροφορία, πηγή, δημοσίευση ή έστω και φήμη που να αφορά στα πλάνα των Ιταλών.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν είναι άγνωστο το πλάνο που έχει αποφασιστεί στο στρατηγείο της Σαντ’ Άγκατα και το φινάλε αυτού του σύντομου βίντεο σίγουρα κάνει τις φήμες να οργιάζουν!

Μετά την επιβλητική παρέλαση θρύλων της αυτοκίνησης όπως η Countach, η Diablo και πιο σύγχρονων τεράτων όπως η Aventador, στις σκιές κρύβεται μία σιλουέτα που μας δείχνει μόνο τους αναμμένους προβολείς της.

Όσο πάντως κι αν ψάξετε στην υπάρχουσα γκάμα της ιταλικής εταιρείας, δεν θα βρείτε κάποιο σχέδιο που η πρόσθια του όψη να ταιριάζει στο συγκεκριμένο περίγραμμα. Επειδή λοιπόν ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, εμείς οι ρομαντικοί θα πούμε πως στις σκιές διακρίνουμε μία επετειακή Lamborghini. Ας ελπίσουμε σύντομα να ξεπροβάλλει και να μας συναρπάσει!
[nggallery id=1387]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement